Nybøllevej 32, 2765 Smørum

Nybøllevej, Smørum

Drømmer I om at flytte på landet? Så har I her en unik mulighed for at kombinere det frie liv nær naturen med masser af plads og egen juletræsplantage. Abildgaarden ved Smørum byder på 6,8 hektar, et velholdt stuehus og flere meget anvendelige sidebygninger. I kan desuden glæde jer over, at ejendommens juletræsproduktion hvert år giver rigtigt gode indtægter, og med beliggenheden i Region Hovedstaden har I kun 20 kilometer til Rådhuspladsen.

Stuehusets 171 velholdte boligkvadratmeter indeholder blandt andet en hyggelig pejsestue med loft til kip og frilagte hanebånd. Hertil kommer et lyst Modulia-køkken og tre gode værelser, hvor det ene let kan opdeles, hvis I har behov for et ekstra. I den rummelige udestue kan I nyde lyset og naturen i årets milde måneder. Et anneks til stuehuset tilføjer 44 kvadratmeter i boligkvalitet, og med både køkken og bad er der mange muligheder her. Fra boligen har I udgang til en vestvendt og fuldstændigt ugenert terrasse med udsigt til den store grund.

Grunden er primært anlagt med juletræsplantagen, og byder desuden på to græsmarker. Udefaciliteterne inkluderer også en maskinhal fra 2012 med segmenteret hejseport, ovenlysvinduer og et overdækket terrasseområde, hvor der løbende er afholdt hyggelige julemarkeder. Hertil kommer to store drivhuse med faste tage, hvoraf det ene har været anvendt som ridehal. Omkring ejendommen er der åbne marker, der gennemskæres af åløb og søområder, hvor I kan gå lange ture med hunden eller hinanden. Turen til Smørum tager blot fem minutter i bil, og her finder I både skole og gode indkøbsmuligheder. Vil I selv opleve den spændende lystejendom og juletræsproduktionens mange muligheder og den friske luft?

Ring til os allerede i dag - så byder vi på en fremvisning af det hele!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.