Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Vores historie

Vi er specialister, som ved hvad det drejer sig om – og vi er altid konkurrence dygtige.

Største kendskab til salg af land- og lystejendomme

Om Ole Lindgreen & Partner

Vi kender markedet – og elsker det vi laver!

Du skal vælge os, når du skal sælge din ejendom – fordi vi er den ejendomsmægler, der har det største kendskab til salg af land- og lystejendomme og qua mange år i branchen nok et af de største netværk indenfor hesteverdenen, som kræver mange år at opbygge. Altid flere købere fra vort kartotek, som står og vente på den helt rigtige ejendom.

Vi er lige her...

Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail – du er naturligvis også altid velkommen forbi vores kontor i hjertet af det dejlige Fredensborg.

Vi gør lige den ekstra indsats, som netop en liebhaverejendom fortjener. Vi prøver endvidere hele tiden at omgås og samarbejde med de bedste fagfolk, for på den måde at få det bedste udbudsmateriale samt at være synlig de steder det forventes i dagens meget omskiftelige marked.

Vi har mere end 50 års erfaring fra hesteverdenen – derfor kalder det kendte mediebureau Wiegaarden - Ridehesten os for Hesteverdenens Ejendomsmægler. Ingen inden for vort segment har så stor en erfaring, som os – Ole Lindgreen har været i mæglerbranchen i mere end 45 år og Philip Lindgreen i snart 22 år. Ole er stadigvæk aktiv i ridesporten og sidder endvidere med i bestyrelsen hos Dressurens Venner.

Når du vælger os skal du forvente et engageret ejendomsmæglerfirma der lytter, analysere og følger opgaverne til dørs samt involvere sig ud over det forventede. For os er det ikke kun et arbejde med nærmere en livsstil – for vi elsker det vi laver!


Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening samt Danske Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE).

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening er vi forsikret med en ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring. Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, 

Samarbejds- & provisionsaftaler samt rabatordninger: Willis, Dansk Boligforsikring, GF Forsikring, Frida Forsikring, Nem Forsikring, Børsen, Berlingske Tidende, Politikens Lokalaviser.

Book salgsvurdering