Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

"Stenbakkegaard"

Nordvej 6, 3400 Hillerød

Unik sjælden udbudt landejendom med plads til flere generationer i Naturskønne Omgivelser. Gode anvendelige driftsbygninger. Parklignende anlagt have. Beliggende tilbagetrukket fra landevejen.

Velkommen til Nordvej 6, Alsønderup, 3400 Hillerød – et hjem der omfavner og med en fantastisk atmosfære. Velindrettet bolig på ca. 277 kvm og over 4,5 hektar.

Boligen: Boligen byder på et dejligt lyst landkøkken / alrum, både med åben pejs samt brændeovn. Bryggers med viktualierum. Opholdsstue. Afdeling med badeværelse, kontor, samt værelse. Hovedindgang. Den anden del af boligen indeholder: Master bedroom, to badeværelser med sauna. Grov bryggers. Førstesalen indeholder: stor repos. To børneværelser samt toilet. Det er kun en del af førstesalen, som er udnyttet.

I sammenhæng med stuehuset findes, helt igennem fantastisk opvarmet værksted.

Jordtilliggende:Med over 4,5 hektar jordtilliggende åbner denne ejendom op for en bred vifte af landbrugs- eller hobbylandbrugsaktiviteter. Den omkringliggende natur er en skatkiste af muligheder og inviterer til udforskning og rekreation. Sælger har anlagt en parklignende have. To søer. Hvoraf den Nordligste vedligeholdes af Hillerød Kommune.

Flere gode driftsbygninger. Herunder havepavillion samt lysthus hvor årstiderne kan nydes hele året rundt.

For yderligere info, kontakt venligst Ole Lindgreen & Partner ApS på 7022 3480.

Landejendom

Pris9.750.000 kr.
Ejerudgift/md.4.870 kr.
Tjek boliglån
Boligareal277 m2.
Driftsbygninger312 m2.
Værelser7
Opført1870
Grundareal4,4 ha.
EnergimærkeE
TypeLandejendom
Book salgsvurdering