Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Kellerisvej 96, 3490 Kvistgård

Kellerisvej - Tæt på Humlebæk samt Louisiana og i baghaven af Krogerup! 

Velkommen til Kellerisvej 96 i det idylliske Toelt. Dette smukke hjem byder på 240 kvadratmeter boligareal og en livsstil, der er svær at overgå.

Hjertet af huset er det fantastiske køkken/alrum, hvor du og din familie kan samles og skabe minder, mens I nyder den strålende udsigt over den naturskønne park på hele 2,3 hektar. Køkkenet er æstetisk og meget smagfuldt indrettet.

Dette hjem byder desuden også på et bryggers, som gør hverdagen mere praktisk og organiseret. Stuen er et hyggeligt opholdsområde med store vinduer, der lader lyset strømme ind og skaber en behagelig atmosfære.

Du vil finde flere gode værelser spredt rundt i huset, som kan tilpasses efter dine behov, og 1. salen er velindrettet og rummelig, hvilket giver mulighed for ekstra plads til familien eller gæster.

Huset er udstyret med en energieffektiv varmepumpe, der holder omkostningerne nede og sikrer en behagelig temperatur året rundt.

Ejendommens 2,3 hektar store naturskønne park er en oase af ro og skønhed. Her kan du gå ture, dyrke havearbejde eller blot slappe af og nyde naturen. Der er endda plads til hestehold, hvis du har den drøm.

Kellerisvej 96 er perfekt beliggende tæt på Espergærde, hvilket giver nem adgang til alle de faciliteter, du har brug for, herunder indkøbsmuligheder, restauranter og skoler.

Der er også gode transportmuligheder i nærheden, så du kan komme til København og andre omkringliggende områder bekvemt.

Dette hjem på Kellerisvej 96 tilbyder den perfekte kombination af stilfuld komfort, natur og praktiske faciliteter.

Landejendom

Pris14.500.000 kr.
Ejerudgift/md.5.606 kr.
Tjek boliglån
Boligareal240 m2.
Driftsbygninger63 m2.
Værelser5
Opført1777
Grundareal2,3 ha.
EnergimærkeB.
TypeLandejendom
Book salgsvurdering