Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

"”Damsgaard” – Den unikke jagtejendom med beliggenhed i Borød, tæt på Sorø!

Rødengvej

Trænger du til at komme væk fra byens travlhed og finde din egen oase i naturen? Så er dette smukke landsted, lige stedet for dig.

Velkommen til en helt igennem fantastisk jagtejendom med et imponerende samt velanlagt jordtilliggende på godt og vel 45 hektar. Dette er ikke bare et hjem; det er et paradis for naturelskeren og jægeren.

Naturparadis i Særklasse

Ejendommen byder på mere end blot det smukkeste bygningssæt - den omfatter en naturskønhed, der tager pusten fra dig! Med flere søer spredt over ejendommens arealer og egne anlagte remisser, er dette en jagtejendom helt ud over det sædvanlige. Her er plads til at udforske og nyde al den skønhed, som den danske natur har at byde på. Desuden mulighed for at kører rundt på sine egne jorder, via de af sælger anlagte kørestier.

Boligen

Hovedhuset på ejendommen er en sand perle. Den klassiske / originale arkitektur smelter smukt sammen med omgivelserne og giver et skræddersyet hjem, der emmer af komfort, elegance med respekt for gårdens oprindelse. Flere vindues partier bringer naturen ind i stuerne, hvor du kan nyde udsigten til den smuk anlagte park og markerne, medens du slapper af ved pejsen.

Stuehuset indeholder: Entre med gæstetoilet, samt trappe til 1. salen. Lækkert køkken / alrum med pejs. Pejsestue. Forældre afdeling med badeværelse. Desuden finder du i stueetage: Bryggers. Børneafdeling med tre værelser samt badeværelse. 1. salen indeholder: Repos og to store værelser og badeværelse.

Erhvervsdelen og driftsbygningerne

Erhvervsdelen indeholder følgende: Entre kombineret med meget lækkert landkøkken. Stort lyst mødelokale, samt afdeling med plads til flere kontorpladser. Toiletter og disponibelt rum.

Sælger har desuden i den fineste stil, indrettet, fuld funktionelt køkken i anneks, som ligger i sammenhæng med den store terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over naturen samt en af ejendommens søer. Her kan man sidde og nyde stilheden samt solen.

Flere gode driftsbygninger samt meget anvendelig maskinhal. Ejendommen er energi optimeret med solceller samt jordvarmeanlæg. 

Parklignende have med flere gode terrasser.

En Drøm, der Går i Opfyldelse

Dette landsted på Rødengvej, Sorø, er mere end bare en ejendom; det er en drøm, der går i opfyldelse. Her kan du leve det gode liv i naturens skød og samtidig have alle de moderne bekvemmeligheder inden for rækkevidde. Du vil aldrig ønske at forlade dette paradis.

En sjældent udbudt ejendom.

Landejendom

Pris25.000.000 kr.
Ejerudgift/md.7.223 kr.
Tjek boliglån
Boligareal418 m2
Driftsbygninger972 m2
Værelser10
Opført1865 / 1978
Grundareal45 ha.
EnergimærkeA2010
TypeLandejendom
Book salgsvurdering