Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Hove Bygade 4, 2765 Smørum

Hove Bygade 4

Buehøjgaard er en historisk ejendom, der har dybe rødder i Valdemartiden. Oprindeligt kendt som Hofwum, blev gården ejet af Biskop Absalon og senere skænket til Vor Frue Kloster i Roskilde i år 1177. Gennem mange generationer har Buehøjgaard været i samme slægts eje, og siden 1962 har ejendommen tilhørt familien Andrejcak.

Ejendommen består af et imponerende firlænget anlæg, der omgiver en stor gårdsplads. Udover dette kompleks findes der yderligere bygninger, der er dedikeret til møbeludstilling, salg og kontorer. Stuehuset udgør en betydelig del af anlægget og rummer en rummelig og oprindelig bolig.

Siden 1969 har Buehøjgaard været kendt for at sælge møbler og antikviteter. Forretningen, Buehøjgaard Møbler, nyder anerkendelse og er kendt i hele landet. Ejendommen spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet i landsbyen Hove og er en integreret del af miljøet.

Med et jordtilliggende på omkring 27 hektar har ejendommen også enestående naturressourcer. Her finder man smukke vådområder med moser og søer, der er til stor gavn for fisk og vildt. Dette fantastiske naturområde tilbyder en unik oplevelse og muligheder for at nyde naturen og dens skønhed.

Buehøjgaard er en ejendom med utallige muligheder for den kreative køber. Med sin historiske baggrund, charmerende bygninger, møbeludstilling og det omkringliggende naturområde kan ejendommen fungere som en ideel ramme for forskellige formål, herunder beboelse, erhverv eller fritidsaktiviteter.

Landejendom

Pris20.000.000 kr.
Ejerudgift/md.9.526 kr.
Tjek boliglån
Boligareal318 m2
Værelser8
Opført1850
GrundarealCa. 28 ha.
EnergimærkeD.
TypeLandejendom
Book salgsvurdering