Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Gjorslevvej 2 -4, 4660 Store Heddinge

Gjorslevvej 2-4

Muligheder er et tema i relation til denne omfangsrige ejendom, hvor man kan se frem til lige omtrent 700 kvadratmeter beboelse og 5,5 hektar jord. Der er ligeledes hestebokse, ridebaner og plads til erhverv, og så er beboelsen organiseret med to separate lejligheder.

I 2017 blev der renoveret tag på hovedbygningen, og der blev fornyet belægning i indkørslen. Året efter blev taget på laden og tilbygningen skiftet, ligesom man udskiftede langt de fleste af vinduerne på hovedbygningen.

Hovedhuset er udført med et Svane-køkken med en specialfremstillet ø i børstet stål. Plankegulvet skaber harmoni med stuen, og tilstødende har man pejsestuen med prominente glaspartier. Et bryggers og et værelse fuldender denne del af hjemmet, mens der via en gang er forbindelse til gildesalen. Herved har man et køkken og to badeværelser. Over førstnævnte afsnit indeholder førstesalen tre værelser samt to badeværelser. Det ene badeværelse er med to håndvaske. På de øvrige to førstesale, som hænger sammen, er der i alt seks værelser og et badeværelse.

De to lejligheder tilgås via egen indgang. Den ene indeholder et værelse, et badeværelse og et åbent opholdsmiljø med køkken, mens den anden lejlighed rummer to værelser, et badeværelse, et køkken og en stue.

Ejendommen har hertil ni hestebokse, et værksted og et høloft. Dertil kommer ridehallen med en A-bane i målene 20x60, og der er ligeledes en A-bane udendørs. Bemærk også lagerpladsen og de mange øvrige kvadratmeter. Den store grund har frodige islæt, og den klassiske gårdsplads med herregårdssten sætter stemningen.

Ejendommen er nabo til Gjorslev Slot, og der hersker en særlig idyl med udsyn over landskabet. Der er kort afstand til stranden og bøgeskoven, og herved er Traktørstedet Bøgeskoven særligt velrenommeret. I Store Heddinge under fem kilometer væk har man skole, indkøb, idrætsfaciliteter og mere til.

Landejendom

Pris9.500.000 kr.
Ejerudgift/md.2.741 kr.
Tjek boliglån
Boligareal751 m2
Driftsbygninger1.919 m2
Værelser16
Opført1915/1994
Grundareal5,5 ha
EnergimærkeD + D
TypeLandejendom
Book salgsvurdering