Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Kongevejen

Solgt

Skøn villa i Fredensborg

Kongevejen 59, 3480 Fredensborg

Totalrenoveret liebhaverejendom omgivet af Fredensborgs natur

Her på Kongevejen 59 kommer man nemt til at føle sig lidt royal. I får nemlig omkring 600 etagemeter lækker liebhaverejendom på en knap to hektar stor grund omgivet af Fredensborgs fredelige natur. Den naturskønne beliggenhed til trods er der blot tre kilometer til skole og indkøb i Fredensborg, og turen til København klares på 25 minutter. Som et ekstra plus ligger tegninger og myndighedsgodkendelse klar til opførelse af en hestestald.

Den trelængede gård med den hvidpudsede facade, de matchende sprossevinduer og det sorte sadeltag er opført i 1926. En gennemgribende istandsættelse i 2009 har på alle parametre opdateret de historiske rammer, så boligen lever fuldt op til moderne komfortforventninger.

Der er eksempelvis lagt gulvvarme i hele stueplan og førstesalens badeværelse, ligesom der er installeret ny varmepumpe i 2018 IHC og et af markedets bedste alarmsystemer.

De mange etagemeter er fordelt på 426 kvadratmeter bolig i halvandet plan, en integreret garagebygning med parkeringsplads til tre biler samt en etværelses lejlighed med køkken og badeværelse separat placeret i garagens tagetage.

Boligen rummer blandt andet et stort køkken-alrum, to lyse stuer og tre lækre badeværelser. Desuden får I fire regulære soveværelser, et vinrum og en elegant hall med åben etageadskillelse til førstesalen. Den store terrasse, der er anlagt mellem ejendommens tre længer, giver de bedste forudsætninger for at nyde sol, læ og ro. Grunden omkranses af naturhegn, og mod vejen sørger en mur med automatisk port for privatliv. På grunden er der desuden store græsområder, som oplagt kan fungere som hestefolde - særligt hvis I opfører den 167 kvadratmeter store stald, der både er tegnet og godkendt.

Der er tale om en helt særlig ejendom, som vi med største fornøjelse vil vise frem for interesserede købere.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

423 m2


Værelser

7


Opført

1827/1983


Grundareal

1,8 ha


Energimærke

B


Ejendomstype

Villa


Book salgsvurdering