SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Kohaven

Pris 3.950.000 kr.

Skøn ejendom i Græsted

Kohaven 4, 3230 Græsted

Kohaven

Pæne huse kan man finde alle steder – beliggenheden er det, der gør en ejendom unik. Her får du hygge, ro & idyl. Her får du unikke naturoplevelser året rundt. Her får du trygge rammer om din familie. Her får du mulighed for at udleve drømmen om livet på landet. Her er ingen elmaster, vindmøller eller generende veje. Du bliver heller ikke forstyrret af togbaner eller andre elementer. Til gengæld kan du nyde lærkens sang og hummelbiens summen.

Man føler næsten, at man står i kulissen til en Morten Korch film. Men sådan er hverdagen på Kohaven. Om sommeren omgivet af smukke mælkebøtteklædte marker. Om vinteren egnes bedste kælkebakker. 500 m ud af privat vej hvor der kun er en nabo, Kohaven 2, som er en landejendom med opdræt af heste og så os, Kohaven 4, helt ude for enden af vejen.

Villaen som er opført i 1983 og på ca. 167 kvm. indeholder en god beboelse, indrettet som følgende: Stort køkken / alrum. To dejlige værelser. Entre med indgang. Bade samt bryggers med indgang. 1. salen indeholder: Opholdsstue med dejlig terrasse med den smukkeste udsigt over markerne og naturen. Værelse, samt soveværelse og bad.

Endvidere tre driftsbygninger på samlet 94 kvm.

Ring for yderligere info på 7022 3480.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

3.950.000 kr.


Ejerudgifter/måned

3.826 kr.


Boligareal

167 m2


Værelser

5


Byggeår

1983


Carport

47 m2


Udhuse

94 m2


Grundareal

5.571 m2


Energimærke

F


Ejendomstype

Villa


Hvad siger kunderne?