SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Toftevej

Pris 13.000.000 kr.

To familiers ejendom med unikke naturværdier

Toftevej 50A, 3250 Gilleleje

Toftevej

Her er en sjælden mulighed for at erhverve sig en ejendom, der fra 2022 vil ligge i første parket ud til Sjællands fjerde største sø i et af Nordsjællands mest attraktive naturområder med et mangfoldigt dyreliv og kulturhistoriske værdier omkring Søborg Sø i Gribskov.

Dette er en helt enestående mulighed for at bo 2 familier sammen på landet, der kun bliver endnu mere attraktivt og unikt, når Søborg Sø er blevet helt genoprettet. Det kommer til at blive en fantastisk naturoplevelse, hvor I kan komme helt tæt på et rigt fugle- og dyreliv.

I kommer til ejendommen via en smuk allé og møder en særdeles velproportioneret proprietærgård i en velbevaret og smuk stil, og med en sjældent flot beliggenhed. Gården er omkranset af egne jorde, som kan anvendes til græs slet, egen grøntsagsproduktion, frugtplantage eller dyrehold. De nuværende beboere har tidligere haft Skotsk Højlandskvæg, får, geder og høns foruden opdrættet fasaner. Alle marker omkring ejendommen er dyrket sprøjtefrit de sidste 20 år.

Desuden består ejendommen af række af velholdte bygninger, som muliggør, at I kan udleve alle jeres drømme om gårdsalg, undervisning, udstilling, produktion, events m.m. Der er plads til at folde ideerne ud og opleve at være helt sig selv og samtidig hvis man vil det være en del af det landsbyliv, der er i Søborg. I landsbyen er der bl.a. privat daginstitution, privatskole, forsamlingshus med masser af fælles arrangementer. Desuden er ejendommen kun 6 km væk fra dejlige Gilleleje, hvor der er mange kulturtilbud, forretninger, fiskerestauranter, sommerkoncerter og strandliv.

På ejendommen er der to helt selvstændige beboelser, som i de sidste 20 år har været bolig for to familier. Den ene af boligerne er det oprindelige stuehus på 340 m2. Den anden af de to boliger er et tidligere mejeri, der er blevet fuldstændig renoveret og er på 234 m2.

Boligen på 340 m2 indeholder: Stueplan indeholder et stort hyggeligt landkøkken og 3 store stuer i stueplan, hvoraf den ene er en 60m2 stor, højloftet pejsestue, samt et toilet. Første sal indeholder soveafdeling m. stort soveværelse, påklædningsværelse, gang og badeværelse. Desuden 2 gode værelser, 1 mindre værelse og et kontor, med den flotteste udsigt. Garderobe-rum og endnu et badeværelse. Boligen på 234 m2 indeholder: Stueplan indeholder dejligt spisekøkken, bryggers, 2 stuer, heraf 1 stor stue m. fritliggende loftsbjælker og en mindre stue med direkte udgang til træterrasse, samt et lækkert badeværelse Første sal indeholder stort fællesrum, stort soveværelse og 2 gode værelser, samt badeværelse.

Boligerne ligger ud til en meget flot og stor gårdsplads med en rund græsplæne i midten, hvor også de øvrige bygninger, bl.a. tidligere avlsbygninger, forpagterbolig, støder op til. I en af avlsbygningerne har de nuværende beboere indrettet en stor og dejlig butik på i alt ca. 330 m2. En tilliggende staldlænge er ombygget til en stor gildesal på næsten 70m2. Salen anvendes til events, møder, undervisning og præsentationer Den 60 m2 forvalterbolig anvendes pt. som jagtstue og indeholder 3 stuer, køkken og badeværelse. Ved siden af denne bolig en carport med plads til 3 biler Desuden findes en stor højloftet maskinhal der kan indrettes til mange forskellige formål, f.eks. lager eller hestehold m. bokse. Dertil et godt værksted og et mindre maskinhus på ca. 40m2.

Ejendommen omkranses af smukke gamle træer og store plæner. Der er en lille sø med egen ø, der kan nås via en gammel bro. De tilhørende jorder krydses af flere kanaler, der strækker sig igennem hele området. Der er en stor bestand af råvildt, og jævnligt ses også dåvildt og kronvildt. Der er er meget rigt fugleliv; specielt rovfugle, ugler, andefugle og fasaner. Men også traner, svaner, og en enkelt stork kommer forbi. Med genopretningen af Søborg Sø vil området tiltrække endnu mere fugle- og dyreliv. Som landbrugsminister Jakob Ellemann-Jensen har udtrykt det, så bliver: Søborg Sø en gevinst for både naturen og alle os, der kommer til at nyde en tur rundt om den. Den vil være et trækplaster for både fugle og mennesker fra nær og fjern.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

13.000.000 kr.


Ejerudgifter/måned

6.053 kr.


Boligareal

574 m2


Værelser

8


Byggeår

1875 / 1984


Driftsbygninger

695 m2


Grundareal

10,00 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Hvad siger kunderne?