SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Hesselrødvej

Pris 11.500.000 kr.

Liebhaverejendom med god beboelse og eget ridehus

Hesselrødvej 11, 2980 Kokkedal

Hesselrødvej

Lidt uden for Karlebo ligger denne mageløse liebhaverejendom, som omgives af bølgende marker heriblandt jeres egen jord, der udgør et areal på 5,5 hektar med perfekte muligheder for hestehold.

Ejendommen udstråler en helt særlig ro og harmoni med idylliske naturarealer, et sjældent fugleliv samt en unik arts- og biodiversitet. Tilmed byder selve boligen på en fantastisk stil med gennemførte materialevalg. I drejer ind til en solrig gårdsplads, der indrammes af den smukke ejendom, som udfolder sig med et stuehus og en staldbygning i samme elegante stil. Bygningen rummer fem hestebokse, vaskeplads og foderrum samt en førstesal med en lille lejlighed, der inkluderer et badeværelse og to disponible rum det ene med køkkenremedier og udgang til en sydvendt altan.

På grunden finder I desuden et ridehus, en stor ridebane, to udebokse, en græsjordfold og fire løsdrifte med plads til omtrent tre heste i hver. I stuehuset hersker en enestående charme. Planløsningen rummer et hvidt køkken med marmorbordplader og massive plankegulve, hvilket fortsætter ind i den store stue med brændeovn. Herfra kan I gå ind til endnu en stue, og videre er et disponibelt rum og et badeværelse, mens førstesalen byder på endnu et badeværelse samt to rummelige værelser med indbygget skab. Fra det ene værelse kan I tilmed tilgå en skøn altan med udsigt over den eventyrlige have. Herude venter jer et imponerende, grønt udemiljø med smukke rododendronbuske, store, gamle kirsebærtræer samt flere hyggekroge og masser af aftensol. Haven er helt lukket til og karakteriseres endvidere af et sundt miljø med fokus på den vilde natur og insektliv.

Al jorden til ejendommen er omlagt til græs, der ofte huser både gæs, viber og kolonier af stære og som ekstra bonus er der ikke anvendt nogen former for pesticider de sidste 12 år. Endelig har nærområdet prægtige hesteruter, blandt andet får I adgang til Grønholdt Hegn via nabomarken. Et sted, der skal opleves.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

11.500.000 kr.


Ejerudgifter/måned

3.414 kr.


Boligareal

162 m2


Kælderareal

43 m2


Værelser

4


Byggeår

1920 / 1998


Driftsbygninger

831 m2


Grundareal

6,54 ha


Energimærke

F


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Hvad siger kunderne?