SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Boserupvej

Pris 5.900.000 kr.

Landejendom tæt på Helsinge med plads til heste

Boserupvej 3, 3200 Helsinge

Boserupvej

Leder du efter en charmerende bolig på landet til dig og dine heste - så står vi nu klar med nøglerne til denne ejendom tæt på Helsinge. Her får du 160 hyggelige kvadratmeter bolig og dertil rendyrket liebhaveri til hestene i form af stalde, folde og flere hektar græsmarker. Landejendommen ligger på en lille lukket vej omgivet af smuk natur til alle sider og samtidig kun seks kilometer fra Helsinge med skoler og gode indkøbsmuligheder. Hele herligheden har status som fritidslandbrug, og med 11,5 hektar jord og mere end 700 kvadratmeter tilhørende bygninger får du et væld af muligheder med i købet.

Du kan drive liberalt erhverv fra adressen, og vil du have jord under neglene, har du rigeligt plads til den store køkkenhave og egen gårdbutik med økologiske grøntsager. Foretrækker du, at dine heste har selskab i hverdagen, er det oplagt at etablere en hestepension. Fordelt på tre stalde har du samlet 11 bokse, og dertil kommer fine forhold i en vinterisoleret løsdriftsstald med automatisk vandpost.

Til det frie liv under den nordsjællandske himmel byder de mange hektar på store indhegnede folde i et naturskønt og let kuperet terræn samt en 1.200 kvadratmeter stor ridebane. Den trelængede ejendom ligger smukt på ejendommen og stråler med gulpudsede facader og røde sprossevinduer af landlig charme. De 160 kvadratmeter er fordelt på to plan og giver dig køkken, to stuer, fem værelser, badeværelse, bryggers samt flere disponible rum.

Hallen ca. 400 kvadratmeter, med armeret beton gulv og 3 porte (4 x 4), er fordelt med 200 kvadratmeter, som er isoleret og varmeforbruget udgør ca. 1.200 liter olie pr. år ved 20 grader. Vi kunne fortælle meget mere om denne charmerende ejendom og de mange muligheder, men foreslår, at du kommer og oplever det hele selv. Vi glæder os til at vise dig Boserupvej 3.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

5.900.000 kr.


Ejerudgifter/måned

2.154 kr.


Boligareal

160 m2


Værelser

6


Byggeår

1938 / 1983


Driftsbygninger

760 m2


Grundareal

11,52 ha


Energimærke

F


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Hvad siger kunderne?