SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Egevej

Pris 11.500.000 kr.

Smuk villa – direkte til Esrum Sø

Egevej 6B, 3480 Fredensborg

Egevej, Fredensborg

I det smukke Sørup med den smukkeste beliggenhed mellem gamle havn og den nye havn, ligger denne perle af en ejendom med grund skrånende direkte til Esrum Sø, med egen badebro.

Ejendommen som er opført i 2008 og tækket med stråtag, er helt igennem fantastisk. Detaljerne er mange og er svære at få med i denne beskrivelse, men skal derimod opleves på egen hånd, samt vores billedmateriale.

Boligen som er på ca. 230 kvm. og fordelt på to plan, indeholder: Vindfang. Fordelingsgang med to børneværelser. Gæstetoilet. Stort og imponerende køkken (lækre hårde hvidevarer) / alrum med den smukkeste udsigt til Esrum Sø samt den dejlige have. Endvidere  anretter  køkken, som ligeså fungere som  bryggers, indrettet med vaskemaskine samt tørretumbler.

Førstesalen indeholder: Stor lys repos, ligeså med den smukkeste udsigt til søen samt haven. Kitchinette. Master bedroom med eget lækkert badeværelse.

Endvidere garage med plads til to biler. Første sal, som dog ikke er indrettet endnu, men dette rum lader sig let indlemme i resten af beboelsen. Kan eventuelt bruges som kontor, eller ekstra værelse. Mulighederne her er mange. Der er direkte adgang fra boligen til garagen, hvilket er sublimt, især i de kolde måneder.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

11.500.000 kr.


Ejerudgifter/måned

10.824 kr.


Boligareal

228 m2


Værelser

7


Byggeår

2008


Grundareal

1.252 m2


Energimærke

A2


Ejendomstype

Villa


Hvad siger kunderne?