Lille Havelsevej 159, 3320 Skævinge

Lillle Havelsevej, Skævinge

Ca. 15 minutters kørsel fra Hillerød bymidte ligger dette dejlige og yderst roligt beliggende, dog mindre landsted med et jordtilliggende på ca. 10,5 ha, her er mulighed for hestehold (ikke langt fra ejendommen ligger der et større ridested) samt jf. sælger en god jagt! Måtte man ønske det, kunne det nu også være muligt at have lidt erhverv på stedet. Endvidere 5 minutters kørsel fra Skævinge & Ølsted, hvor der er masser af gode skoletilbud samt skoler med mere.
Stuehuset, som er opført i 1925 dog renoveret i 2007 og på godt og ca. 200 kvm. indeholder en god samt funktionel beboelse, som dog på nogle områder trænger til opdatering. Stuehuset er inddelt, som følger: Entre. Køkken med adgang til spisestue. Vinkelstue. Endvidere bryggers toilet med brus samt værelse. Første salen indeholder: Stor repos værelse og en dejlig altan. (Hele førstesalen er udnyttet).
Gode anvendelige driftsbygninger som dog trænger til nogen modernisering, dog brugbare. Til den jagtinteresseret, eller dem der måtte ønske at holde dyrehold på ejendommen, foreligger der jf. boet / sælger godkendelse til vildlokale / slagteri.Ring allerede i dag for fremvisning på 2425 9128.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.