Rødegårdsvej 44, 3000 Helsingør

Rødegårdsvej, Helsingør

I smukke naturomgivelser ved Helsingør finder I denne imponerede liebhaverejendom, som egner sig storartet til familien med interesse for heste. Udover et stuehus på 126 boligkvadratmeter kan I blandt andet se frem til et omfangsrigt staldmiljø, et godt værksted og en erhvervsgodkendt afdeling. Hele herligheden ligger på en knap 21 hektar stor grund med en yndig have og mange hestefolde.

Beliggenheden er fantastisk, og ejendommen er omgivet af åbne marker og skovbeklædte arealer. Samtidig får I nem adgang til byens goder, da Helsingør kan nås i bil på under ti minutter.

Fra den grusbelagte gårdsplads præsenterer stuehuset sig nydeligt med hvidpudset facade, matchende dannebrogsvinduer og mørkt tag. Overfor huset troner staldbygningen, som fremtræder i samme pæne stil.

Udover en garage og et stort udhus, som rummer værkstedet og kontorafdelingen, inkluderer ejendommen en carport til traktorer og en vinkælder i forbindelse med stuehuset.

Stuehuset fremstår velholdt og indbydende med lyst og stilfuldt inventar. Boligen fordeler sig på to etager, og stueplan indeholder et spisekøkken, et soveværelse og en solrig vinkelstue, hvorfra der er udgang til en morgenterrasse. Dertil kommer et gæstetoilet og et veldisponeret bryggers med egen indgang.

Førstesalen på ca. 90 kvm. huser to soveværelser og et lækkert badeværelse med spabadekar. I tillæg til dette kommer et bryggers og to disponible rum med flere indretningsmuligheder. Første sal er indrettet med ca. 90 kvm.

Staldbygningens adskillige kvadratmeter giver jer 20 hestebokse, en dobbeltvaskeplads, et seletøjskammer og et rum til eksempelvis forspænding af hestene.

I forlængelse heraf er det prisværdigt, at omtrent 10 hektar af grunden er udlagt til hestefolde, som alle har strøm og vand.

Derudover byder udearealerne på flere søer, træer og en velplejet have med blomstrende bede og solrige terrasser.

Der er med andre ord tale om en særdeles attraktiv liebhaverejendom, som danner fremragende leverammer for tobenede såvel som firebenede familiemedlemmer.

Velkommen til Rødegårdsvej 44.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.