Lønholtvej 3, 3480 Fredensborg

Lønholtvej, Fredensborg

Slettegaard ligger mellem Fredensborg og Hørsholm. 30 min kørsel til København.

En klassisk eksklusiv lystejendom med bedste beliggenhed, med smuk udsigt over egen sø, eng og mose, så langt øjet rækker og grænsende op til skoven Knurrenborg Vang, med fine ridemuligheder.

Ejendommens bygninger er opført i god kvalitet i pudset murværk og er teglhængt. Fra de to søjler, med den kønne dobbelte låge, kommer man ind på den store gårdsplads, som omkranses af hovedhuset med gennemgående frontspids og de to sidelænger.

Hovedhuset er opført i 1988 af Axel Pitzner, som bygherre og har et boligareal på 328 kvm. Smuk møblerbar hall med porcelæn ovn, herfra kommer man gennem dobbelte glasfløjdøre ind til "udsigtsstuen", som ejerne har indrettet til en dejlig lys spisestue. Vinduer fra gulv til loft. Opholdsstuen er stor og rummelig, også med et godt lysindfald, her er åben pejs og smukke plankegulve. Udgang til afskærmet terrasse. Nydeligt stort spisekøkken med udgang til en afskærmet udsigtsterrasse. Badeværelse m.m.. Første salen med masterbedroom, badeværelse, kontor med balkon samt 2 yderligere værelse og badeværelse.

I den ene sidelænge, som bl.a. indeholder diverse rum, som anvendes af hovedhuset, er der i 2011 indrettet den skønneste moderne bolig på 217 kvm. I højeste kvalitet. Boligen skal bare opleves!

Jorden er udlagt med græs og der er plantet skov. Natur- og jagtejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.