Enebakken 4, 3400 Hillerød

Enebakken, Hillerød

Denne charmerende landejendom byder på 198 m2. Der er både et stort stuehus og en separat lejlighed. I får også flere store sidebygninger, herunder hestestald, lade, garage og maskinhus. Hertil kommer stor idyllisk naturgrund på over 10 hektar med tre søer og store engarealer med græssende rådyr.

På Enebakken 4 er der kort sagt uanede af muligheder - stuehuset med separat lejlighed har god plads til flere familier under samme tag, de mange sidebygninger egner sig perfekt til gør-det-selv-projekter og den skønne naturgrund giver rum for sunde fritidsinteresser - her kan I dyrke jorden, holde heste eller blot nyde den smukke natur. Vi befinder os på grænsen mellem land og by i den lille landsby Tulstrup. Her er naturen til stede overalt med smukke bølgende marker, og alligevel er der kort afstand til hverdagens fornødenheder. Der er cirka tre kilometer til Alsønderup med skole og flere dagligvarebutikker. Der er desuden nem adgang til motorvejen. Bilturen til Hillerød tager cirka 10 minutter og 30 minutter til København. Hovedhuset fra 1880 er løbende moderniseret, og fremstår fuldstændig indflytningsklart. Udefra præsenterer det sig i bedste Morten Korch-stil med stråtag, hvidpudset facade og rødmalede vinduesrammer. Det charmerende ydre fortsætter inde i boligen, hvor brede plankegulve og hvide flader sættes smukt i scene af lyset, som strømmer ind gennem de mange vinduespartier. Plads er der rigeligt af, og boligen indeholder både en hovedafdeling med tre værelser og store lyse opholdsrum. Der er både stort spisekøkken og stor opholdstue med brændeovn og naturligvis et nydeligt badeværelse. Fra hovedafdelingen er der forbindelse til en helt fantastisk flot gildesal med synlige bjælker og loft til kip. Her er det ikke svært at forestille sig store familiekommensammer i forbindelse med mærkedage. Teenagerafdeling eller måske separat lejlighed til gode venner? Mulighederne er mange med den separate lejlighed, hvor en stor vinkelstue ligger i åben forbindelse med et pænt køkken. Der er også et stort værelse med indbygget skab samt to entreer. Fra trappen i stuen er der forbindelse til første sal. Heroppe er der endnu et værelse og et disponibelt rum.

Tiden står stille, når man bevæger sig rundt på den smukke naturgrund. Om I vil dyrke jorden, holde heste eller omdanne grunden til en kreativ forlystelsespark, er helt op til jer. Rundt om hovedhuset er der endvidere en flot anlagt have, ligesom der er også en stor stenbelagt gårdsplads, hvor bilen kan parkeres.

Kort fortalt en charmerende landejendom med uanede af muligheder, en stor smuk naturgrund og en skøn beliggenhed midt mellem land og by. Kom selv forbi og oplev hele herligheden med egne øjne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.