Bymosevej 28, 3200 Helsinge

Bymosevej, Helsinge

Med nøglerne hertil får I en særdeles indbydende bolig på 140 veldisponerede kvadratmeter, der blandt andet er indrettet med fire regulære værelser og en stor, lys stue. Prikken over i'et er så absolut den fantastiske og ugenerede have med flere hyggelige solkroge.

Villaen er opført i ét plan og præsenterer sig med en gul murstensfacade, lyse vinduesrammer, træbeklædte gavle samt et klassisk, sort saddeltag. Indenfor kan I se frem til en indflytningsklar bolig, der er præget af en lys og venlig atmosfære fra A-Z.

Samværet med familie og venner får optimale betingelser i stuen, der snildt rummer plads til et behageligt sofaarrangement og et spisebord, hvor gæstemiddagene kan serveres. Derudover sikrer store flerfagsvinduer, at dagslyset kan strømme frit ind i rummet. Fra stuen har I via franske døre adgang til et godt spisekøkken, der fremstår i moderne stil med strømlinede elementer.

Udover de fire værelser, der alle er rummelige, får I også et godt kontor og et flot badeværelse med en stor bruseniche. Boligen fuldendes af et praktisk bryggers med egen indgang og vaskefaciliteter.

Som et ekstra plus kan I glæde jer over en stor udestue, hvor der kan åbnes helt ud mod den skønne have.

Haven kan bedst beskrives som en oase, hvor I kan leve et helt ugeneret udeliv. Her er mange små sol- og lækroge, og to store fliseterrasser giver jer rig mulighed for at servere aftensmaden under åben himmel. Endelig får I en fin bålplads, der uden tvivl vil blive et hit blandt familien yngste medlemmer.

Fra adressen har I nem adgang til alle hverdagens praktiske indslag såsom indkøb, pasningstilbud, skole og fritidsaktiviteter. Derudover bor I også tæt på skøn natur og byens station.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.