Brordrup Bygade 1, 4621 Gadstrup

Brordrup Bygade, Gadstrup

Perfekt landsted 6 km syd for Roskilde med en særdeles pragfuld stor grund med udsigt over Ramsø. Her giver udtrykket parklignende have mening. Flot med gamle træer og kuperet have. Mulighed for gode lejeindtægter fra separat lejlighed, eller anvendt som hjemmekontor. Indkøb og institutioner/skole i Gadstrup og rigtig gode transportmuligheder med både tog og bil til stor-københavn.

Boligdelen: Stor sammenhængende bolig i de to af længerne, mens den tredje længe er indrettet som selvstændig lejlighed således at der reelt er 2 boliger. Den lille lejlighed er beliggende i ejendommens østlige længe og størrelsen er på ca. 60 kvm og består af 2 værelser med eget køkken og bad. Se venligst den udarbejdede planløsning.
I henhold til BBR er ejendommen fra 1790 og der er løbende sket modernisering i en form og stil passende til husets alder og arkitektur.

Hovedhuset er fantastisk, indgang via entre i den midterste længe - her 2 store stuer, den ene med dejlig udsigt over parken og Ramsø. Lækkert kvalitetskøkken med låger i ludbehandlet fyr. Udgang til stor terrasse fra både køkken og stue. God plads med 4 værelser, gæstetoilet og badeværelse. Det samlede boligareal udgør 280 kvm. heraf indbygget garage / værksted på 40 kvm.

Ejendommen opvarmes med nyere pillefyr så varmeudgiften er jvf ejer yderst rimelig.

Udover hovedhuset er der en dobbelt carport på 30 kvm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.