Vælg en stærk samarbejdspartner
Salg af en speciel ejendom fortjener den bedste rådgivning og valget af den rigtige ejendomsmægler er afgørende for at opnå det bedste resultat. Vor virksomhed har igennem de sidste 25 år haft salg af land- og   lystejendomme som speciale med resultater der taler for sig selv. Resultaterne er opnået gennem seriøs værdifastsættelse af den enkelte ejendom og samarbejdet med kunden.
Omkostningsniveauet
Alle der skal sælge sin ejendom er interesseret i et niveau der er tilpasset netop deres ejendom hvilket for os betyder at alle vore kunder bliver behandlet ens igennem den individuelle tilpasning af forløbet.
Markedsposition
Daglige henvendelser fra potentielle købere der søger ejendomme fra 3 millioner og opefter er en del af resultatet fra vores professionelle markedsføring og muliggør oprettelsen af et kartotek til gavn for både købere og sælgere. Professionelle samarbejdspartnere som banker og realkreditinstitutter har aldrig været i tvivl om virksomhedens seriøsitet og bruger os til vurderinger og syn – skønsforretninger.
En stor del af berøringsfladen i virksomheden er rettet mod hesteejendomme der kræver stor indsigt og professionalisme. Ole Lindgreen er personligt engageret i Dansk Ride Forbund, som forhenværende formand for appeludvalget og har på hobbyplan i 30 år etableret mange gode kontakter inden for ridesporten. Det sidste er medlemskabet i bestyrelsen i foreningen  Dressurens Venner.
Udover hesteejendomme har vi naturligvis kontakt til landbrugere og jægere igennem vores store netværk. Ejendomstyper der er solgt: Hesteejendomme – Produktionsgårde – Skovejendomme – Godser – Huse på landet – Nedlagte landbrug – Husmandssteder.
Hvis de går i Salgs / Købstanker skulle De starte med at aftale et møde med os. Vi kommer gerne ud på Deres ejendom for at værdifastsætte ejendommen til et efterfølgende salg / købssforløb.
Tak fordi de læste denne side og held og lykke med valget af Deres ejendomsmægler.
Ejendomsmæglerfirmaet
Ole Lindgreen & Partner
Ole Lindgreen
Philip Lindgreen