Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Lindholmvej 17, 3550 Slangerup

Lindholmvej 17

Hesteejendom med unik beliggenhed og 2 store skønne boliger på Lindholmvej 17, 3550 Slangerup 
 
Vi er glade for at præsentere denne enestående hesteejendom, beliggende i idylliske Lystrup med direkte adgang til Lystrup skov. Der kun ligger 10 min kørsel til Hillerød og ca. 30 min til Rådhuspladsen i København. 
 
2 store skønne boliger der ligger i et fantastisk naturskønt område med søer, skove og marker på ejendommen, hvor der er gode ridefaciliteter med en 800 m stor velholdt trav -/galopbane samt 20 m x 40 m ridebane, 22 bokse samt vandspiltov, flere sadelrum, rytterstue samt direkte adgang til skoven. Der er også jagtmulighed på ejendommen. 
 
Ejendommen har mange indhegnede folde, der giver dine heste masser af plads til at boltre sig og nyde det naturskønne område.  
 
Derudover byder ejendommen på to separate og charmerende beboelser, der er perfekte til at rumme to generationer/familier eller, som en mulighed for at generere lejeindtægt. Disse beboelser er begge meget velholdte og har alle de moderne bekvemmeligheder, samtidig med at de bevarer den rustikke charme. Begge boliger ligger ud til en lukket gårdsplads.  
 
Ejendommens store og dejlige have er prydet med smukke gamle træer, der skaber en behagelig atmosfære og giver masser af skygge på varme sommerdage. Dette er det ideelle sted at slappe af og nyde naturen efter en lang dag med hestene. 
 
Beliggenheden på Lindholmvej 17, har en fredelig beliggenhed i landligt miljø med offentlig transport lige udenfor døren. Tæt på ligger Uvelse, 1 km, der har både skole, børnehave og vuggestue, ubemandet nærkøbmand, slagter, dækcenter, brugskunstforretning samt en stor sportshal. For større indkøb er både Lynge og Slangerup ca. 4 km væk – og indenfor 10-12 min står du midt i Hillerød.  
 
Denne hesteejendom, er en unik mulighed for at opfylde dine hestebehov og give plads til to generationer i to dejlige beboelser. Grib chancen for at blive ejer af dette fantastiske sted, der vil give dig og dine heste en drømmeoplevelse. Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev alt, hvad denne ejendom har at tilbyde. 
 

Landejendom

Pris16.900.000 kr.
Ejerudgift/md.3.970 kr.
Tjek boliglån
Boligareal552 m2
Driftsbygninger930 m2
Værelser18
Opført1920 / 1994
Grundareal13,5 ha
EnergimærkeC + C 
TypeLandejendom
Book salgsvurdering