Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Auderød Byvej 36, 3300 Frederiksværk

Velkommen til Auderød Byvej 36, 3300 Frederiksværk! Denne dejlige villa fra 1966 byder på en fantastisk beliggenhed med en stor grund på omkring 2.800 kvm. Ejendommen er omgivet af gamle træer, buske og har den mest fantastiske udsigt til markerne og Arresø i det fjerne.

Villaen har et stort potentiale, men den trænger til en gennemgribende renovering. Her får du muligheden for at sætte dit eget præg på hjemmet og skabe den perfekte oase.

Med den store grund er der masser af plads til udendørs aktiviteter og havearbejde. Du kan skabe din egen private haveoase og nyde naturen i fulde drag.

Beliggenheden er ideel for naturelskere, da der er adgang til skønne vandrestier og mulighed for at udforske det smukke omkringliggende landskab. Samtidig er der nem adgang til Frederiksværk centrum med alle dets bekvemmeligheder inden for kort køreafstand.

Denne villa på Auderød Byvej 36 er et perfekt projekt for dem, der ønsker at skabe deres drømmehjem i smukke omgivelser. Med en gennemgribende renovering kan du forvandle denne villa til et unikt og charmerende hjem, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt og den store naturgrund. Kontakt os i dag for at få mere information og planlæg en fremvisning!

Villa

Pris4.000.000 kr.
Ejerudgift/md.3.240 kr.
Tjek boliglån
Boligareal118 m2
Værelser4
Opført1966
Grundareal2.813 kvm. 
EnergimærkeD
TypeVilla
Book salgsvurdering