Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Kolbevej 24, 3230 Græsted

Kolbevej

Tag på en eventyrlig rejse til Kolbevej 24, 3230 Græsted - en absolut idyllisk hesteejendom, der vil få enhver hesteelskers hjerte til at banke af glæde. Højt beliggende i det smukkeste og kuperede naturområde byder denne perle på en utrolig fredfyldt og betagende atmosfære.

Træd ind i et harmonisk landskab, hvor det svenskrøde ridehus indbyder til uendelige muligheder for træning og udvikling af både ryttere og heste. Med en velplejet ridebane ved siden af, kan du nyde en enestående udsigt over det omkringliggende landskab, mens du dyrker din passion.

De 14 bokse i staldene på Kolbevej 24 rummer alt, hvad dine elskede heste har brug for - herunder to rummelige folebokse. Staldgangene er belagt med brosten.

Det store "country living" stuehus på ejendommen byder på en oase af rummelighed. Med 224 kvadratmeter er der plads til hele familien og mere til. Det rummelige landkøkken indbyder til hyggelige stunder og livlige samtaler, mens opholdsstuen byder på en varm og indbydende atmosfære - perfekt til afslapning ved brændeovnens skær. Flere værelser giver mulighed for at skabe personlige oaser af ro og afslapning for hver enkelt beboer.

Og så har Kolbevej 24 to charmerende annekser, smukt integreret i det firlængede gårdanlæg. Disse selvstændige boligområder er ideelle til overnattende gæster eller som tilflugtssted for de større børn. Og til den ældre generation rummer ejendommen en selvstændig aftægtsbolig i "Cottage stil", hvor solopgang, græssende heste og den kommende Søborg Sø kan nydes fra den højtliggende udsigtsterrasse.

For hestene er der flere hegnede folde, hvor de kan nyde friheden og det frodige, grønne landskab. Her kan de boltre sig og trives i en sikker og fredelig oase.

Tøv ikke - Kolbevej 24, 3230 Græsted er simpelthen en drømmeadresse for enhver hesteelsker. Det er stedet, hvor dine drømme om et liv på landet – og alligevel tæt på by og vand - kan blive til virkelighed. Med ridehus, ridebane og boliger til flere generationer er denne ejendom et sandt paradis for enhver, som påskønner at leve sammen med sine heste midt i en betagende natur.

PS: Kolbevej 24 rummer et indtjeningspotentiale på ca. kr. 500.000 pr. år gennem udlejning af hestebokse samt udlejning af boliger.

Landejendom

Pris9.800.000 kr.
Ejerudgift/md.4.830 kr.
Tjek boliglån
Boligareal 224 m2
Driftsbygninger1.569 m2
Værelser6
Opført1877 / moderniseret senere
Grundareal17 ha
EnergimærkeC
TypeLandejendom
Book salgsvurdering