Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Nybølle Gadekærsvej 16, 2765 Smørum

Nybølle Gadekærsvej

Drømmer du om at bo tæt på København og samtidig have masser af plads og fantastisk natur omkring dig? Så er denne ejendom lige noget for dig! 

Ejendommen er omgivet af marker og en helt fantastisk udsigt, og er placeret i ugenerte omgivelser på en lukket vej med kun én nabo. Med kun 30 minutters kørsel til Københavns centrum, får du det bedste fra begge verdener. 

Stuehuset er på 246 kvm totalrenoveret i 2004 og har 5 store værelser, stor solrig terrasse og landbohave med frugttræer, drivhus og hønsegård. Derudover er der en nyere lejlighed med stue og tre gode værelser, som ligger ugenert fra stuehuset med egen indkørsel og adgang. Lejligheden er udlejet som tidsbegrænset lejemål og kan stå tom ved overtagelse. Gæster kan overnatte i det lille gæste-anneks, som ligger bagved laden med skøn udsigt over markerne. 

Ejendommen er godt isoleret, med lavt energiforbrug og adgang til brænde fra egen skov.

Driftsbygningerne består af et ældre bygningskompleks, hvoraf en del er istandsat til moderne standard. Den store maskinhal fra 2006 er på ca. 1000 m2, og benyttes af sælger til maskiner og materiel. Hallen har desuden isoleret værksted med loft til kip og egen indvendig port, mandskabsrum med køkken og diverse lagerfaciliteter. Hvis du ønsker at konvertere ejendommen til en hesteejendom, har hallen ridebanemål. 

Ejendommen har 38 hektar jord, hvoraf de 22 hektar er lejet ud til en nabo. De øvrige hektar består af sø, skov og eng, som har potentiale til afgræsning. Der er virkelig gode jagtmuligheder og jagthytte. Jagten er lejet ud på tidsbegrænset kontrakt. Ejendommen er kun delvist udlejet og den aktuelle indtægt på ejendommen er 371.000,- årligt. 

Alt i alt en fantastisk ejendom med masser af muligheder, både til privat brug og til udlejning/selvstændigt erhverv. Er du interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning. 
 

Landejendom

Pris22.000.000 kr.
Ejerudgift/md.3.591 kr.
Tjek boliglån
Boligareal246 m2
Driftsbygninger1.715 m2
Værelser5
Opført1894 / moderniseret senere
Grundareal38 ha
EnergimærkeC
TypeLandejendom
Book salgsvurdering