Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Dæmpegårdsvej 11, 3450 Allerød

Dæmpegårdsvej

Nogenlunde midt mellem Hørsholm og Hillerød og på den vejstrækning, der i fordoms tid blev kaldt kongevejen, ligger denne charmerende og særdeles rummelige villa fra 1770, hvor I ikke alene kan se frem til særegne detaljer, men også bydes på en anseelig grund med skov og mark.

Adressen hedder Dæmpegårdsvej 11, og området kendetegnes især af den helt specielle ro. Landskabet er kuperet, som det blev efterladt af ismasserne efter forrige istid, og ejendommen ligger klos op ad enorme statsskove mod syd. En anelse mod nord ligger Store Dyrehave. Skønt beliggenheden er landlig, er den ingenlunde afsondret, for inden for en radius af knap fire kilometer kan I tilgå alt fra skole og pasningstilbud til indkøb og fritidsaktiviteter.

Allerede udefra præsenterer villaen sig med et skarpt udtryk, hvilket ikke mindst skyldes det flotte tegltag, der i 2011 blev lagt på den tilsvarende nye tagkonstruktion. Som I træder inden døre, ankommer I til en bolig på 235 kvadratmeter, hvor især den smukke hall med egetræstrappe til førstesalen skal fremhæves. Det samme skal den markante stue og køkken-alrummet, som begge er udført med blotlagte bjælker under lofterne.

Det resterende af stueplanet er allokeret til to værelser, et rummeligt badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers, mens I på overetagen har glæde af endnu tre værelser, hvoraf det ene har udgang til en altan.

Fra alle rum er der en dejlig udsigt til grundens fornemme natur, og det hører bestemt ikke til sjældenhederne, at I kan følge alskens vildt, som det bevæger sig rundt i terrænet. Det samlede jordtilliggende er på 3,7 hektar, hvoraf en andel består af granskov fra 1963, mens det øvrige hovedsageligt udgøres af græsmarker. På grunden er desuden tre moser.

Landejendom

Pris9.000.000 kr.
Ejerudgift/md.7.240 kr.
Tjek boliglån
Boligareal235 m2
Driftsbygninger237 m2
Værelser5
Opført1770 / 1995
Grundareal3,7 ha
EnergimærkeD
TypeLandejendom
Book salgsvurdering