Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Kathøjvej 2, 3080 Tikøb

Nær Tikøb omslutter naturen denne store landejendom, som i sig selv besidder en stor portion charme med søer, høje træer og langt til naboerne. Boligen er rummelig med fem værelser, tre stuer, et kælderrum og et uudnyttet rum på første sal. Mulighederne står kort sagt i kø, hvilket også skyldes den godt 44 hektar store grund med gode udbygninger. 

Den største stue er tilbygget, så den strækker sig frem fra huset med et dragende lysindfald til følge. Der er dobbelte terrassedøre i begge ender af rummet, og gulvet prydes af plankegulv. Videre er der adgang til to stuer mere, og en af disse har yderligere terrassedøre.

I modsatte retning findes køkkenet, der har bordplader i bøgetræ og en i granit på kogeøen. Tilstødende køkkenet er et bryggers, og hertil fuldendes stueplanet af to værelser, et badeværelse og et gæstetoilet. På første sal er der to aflange værelser i den ene ende, mens modsatte del byder på et uudnyttet loftsrum, hvor I kan slippe jeres drømme og idéer løs. Midtfor giver reposen adgang til det store, lækre soveværelse med dobbeltdør til balkonen. Se til slut kælderrummet.

Udenfor fortsætter herlighederne med en stor bygning med kontorer, en maskinhal på omtrent 730 m2 og en isoleret maskinhal på cirka 450 m2, hvor der også er et fyrrum. Ejendommen har to pillefyr, og det ene er fra 2019. Der er store lejeindtægter på ejendommen i form af forpagtning af jord og udlejning af udbygninger. Ejendommen besidder natur med søen, hvorved der også er et shelter, men derudover ligger den ydermere op til skoven. Nordsjællands natur er i det hele taget lige for jeres fødder, og derudover kan i samtidig cykle til alt det praktiske i Tikøb, ligesom ruten til Espergærde, Hornbæk og Helsingør er overskuelig.

Landejendom

Pris16.900.000 kr.
Ejerudgift/md.6.005 kr.
Tjek boliglån
Boligareal348 m2
Driftsbygninger1.211 m2
Værelser12
Opført1845 / 2003
Grundareal44,7 ha.
EnergimærkeD.  
TypeLandejendom
Book salgsvurdering