Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Mor Gribsvej 8, Esbønderup, 3230 Græsted


Landejendom med plads til flere generationer! 

Akkurat udenfor Esbønderup nord for Gribskov ligger denne indbydende ejendom med et klassisk, idyllisk ydre og et tidssvarende interiør. 

Villaen er anbragt midt i et smukt natursceneri på en omfattende grund a 25,5 hektar. Den udsøgte udsigt over frilandet og naboskabet med skoven er attraktive detaljer ved omgivelserne, og samtidig er det absolut unikt, at ejendommen ligger ganske få skridt fra byens tilbud i Esbønderup. Foruden hovedhuset får I også fornøjelsen af tre gode udbygninger. Man ankommer via en lang allé til gårdspladsen, hvor hovedhuset fremtræder flot i hvid med rødt tegltag. Udbygningerne matcher stilen. 

Alskens opvoksede træer og veltrimmede buske ses i den anseelige have, som således danner en malerisk kulisse omkring bebyggelsen. Inden døre fastholdes det gode førstehåndsindtryk i mødet med de store, lyse rum. Køkken-alrummet udgør boligens primære opholdsmiljø, hvor I får rigelig plads til at indrette hyggelige sektioner. Køkkenet fremstår pænt og funktionelt med et landligt præg. Herfra er der også dobbelte glasdøre til terrassen, som vender fordelagtigt mod syd. Stueetagen råder endvidere over et badeværelse med bruseniche, et bryggers med egen indgang og et soveværelse med direkte adgang til haven. Førstesalen er allokeret til yderligere to værelser og et badeværelse samt en stor, møblérbar repos med fransk altan. Hovedejendommen grænser direkte op til Gribskov. 

Der er ridesti direkte ind i skoven.

Til ejendommen hører en eng, der er et meget attraktivt jagtrevir. Engen er et smukt, varieret område med blandt andet 3 søer, som alle fødes af kildevæld.

På ejendommen er etableret et større solcelleanlæg, der producerer ca. 7000 kwh. årligt. Årligt indkøbes ca. 5300 kwh.

Åbne vidder i form af bugtende marklandskaber og frodig skovbevoksning omkranser grunden, så I kan forvente en rolig, fredfyldt og ugeneret beliggenhed. Grib Skov breder sig syd for matriklen, og ligeledes når I hurtigt indkøbsmuligheder til fods. Der er også kort afstand til pasningstilbud og skole.
 

Landejendom

Pris9.850.000 kr.
Ejerudgift/md.2.600 kr.
Tjek boliglån
Boligareal170 m2
Driftsbygninger201 m2
Værelser3
Opført2007
Grundareal25,5 ha.
EnergimærkeA2020
TypeLandejendom
Book salgsvurdering