Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Engvej 43 - 45, 3330 Gørløse

Super minimalistisk villa med plads til hestehold samt liberalt erhverv

Kan enten købes samlet eller separat! Forstået villa alene eller erhverv alene! Gode indtægter på erhvervsdelen… 

Placeret i Gørløse, ligger dette rigtig dejlige sted! Vi har set mange ting gennem vort meget længe virke som liebhavermægler, men dette sted er på så mange måder helt igennem unikt! Designet med kvaliteten i højsædet. God plads til den lidt større familie, indendørs pool, som bliver opvarmet, af det store glasparti, som agerer tag, på denne del af villaen. Villaen indeholder: Entre direkte til det store køkken / alrum, hvorfra, man har udsigt til haven med mere. Bryggers, stort lyst badeværelse i lækre materialer. Forældresoveværelse. 1. salen indeholder: Stor repos, walk in closet, samt badeværelse med spa. 1. salen, er relativ let at lave om til flere værelser, hvis dette måtte ønskes! 

Dejlig ugenert beliggende have, med mange dejlige små kroge. Garage med plads til to biler og direkte adgang til boligen. 

Fra villaen er der direkte adgang til grunden ved siden af, som ligeså ejes af nuværende ejer, her er det kun fantasien, der sætter sine begrænsninger! Det meste af erhvervsdelen, er på nuværende udlejet! Gode indtægter, ligeså via telemasten, som står placeret på erhvervsdelen!  

Gode faciliteter til hestehold! Ridebane, mindre folde, staldafsnit med mere. 

For yderligere info, ring venligst på 7022 3480.  

Villa

Pris9.750.000 kr.
Ejerudgift/md.6.245 kr.
Tjek boliglån
Boligareal263 m2
Værelser8
Opført1986/1999
Grundareal4.000 m2
EnergimærkeB
TypeVilla og erhverv
Book salgsvurdering