SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Esrumvej

Pris 6.150.000 kr.

Smuk ejendom i Tikøb

Esrumvej 411, 3080 Tikøb

Esrumvej

Med højt til himlen og tæt på både skov og vand finder du her en gedigen landejendom, hvor naturen kan nydes i selskab med de dyr du måtte ønske at have omkring dig. Ejendommen er ideel for hestehold med en hyggelig stald og egen 20x60 ridebane. Hele ejendommen er omkranset af et gedigen flot hegn.Foldene går ned til hyggelig å i skel mod nord, med udsigt til egne.

Fra ejendommen kan du ride gennem lukkede veje til Gurre skov og nyde den skønne natur omkring Gurre sø.

Med adgang til Esrumvej er der kun 5 min. kørsel til Hornbæk med de store hvide strande, 15 min. til Helsingør og 30 min. til København, så får du her en særdeles central beliggende ejendom i skønne landlige omgivelser. På grunden finder du et energirigtigt murstenshus fra år 2000 på hele 175 m², Som er udstyret med solceller og har energimærke C og et meget lavt varmeforbrug. Hovedhuset er indrettet med rummelig flisebelagt entre, stort badeværelse med bruseniche og både vaskemaskine og tørretumbler, værelse samt stort landkøkken køkken i åben forbindelse med alrum og stue med hyggelig brændeovn og udgang fra dobbelte terrassedøre til dejlig lukket gårdhave med massere af plads til både grill, havemøbler og krukker. 1. salen er indrettet med stort alrum i midten og 2 store gode værelser mod begge gavle, den ene med dobbelte døre til fransk altan med udsigt over ejendommen folde. Fra det andet store værelse er der udgang til stor overdækket sydvendt altan i hele gavlens længde. Dette værelse er så stort at det vil kunne opdeles i 2 værelser begge med udgang til altanen. Hele førstesalen har veluxvinduer og et godt lysindfald.

Stalden er også fra 1870 men det ses kun på charmen og de søde buede staldvinduer med røde skodder, som går ud til gårdhaven, som hestene kan kigge ud i, for vedligeholdesesstanden er helt i top. Stalden indeholder 5 hestebokse som modulbokse med åben front og stort høloft. Til stalden høre overdækket areal med plads til at strigle og sadle op og adgang til sadelrum og med tilstødende løsdrift direkte i forbindelse med den ene fold. Endvidere redskabsskure.

Samtlige bygninger er løbende vedligeholdte og de har alle nyt tag fra 2012. Der er udarbejdet tilstandsrapport på alle 3 bygninger uden en eneste K3.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

6.150.000 kr.


Ejerudgifter/måned

5.274 kr.


Boligareal

175 m2


Værelser

3


Opført

2000


Grundareal

1,6 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Villa


Hvad siger kunderne?