SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Stavnsholt Gydevej

Pris 28.000.000 kr.

Overdådig udsigt over naturskønne og fredede Stavnsholtkile

Stavnsholt Gydevej 38, 3460 Birkerød

Stavnsholt Gydevej

Med en fuldstændig overdådig udsigt over naturskønne og fredede Stavnsholtkile, møder I denne pragtfulde liebhaverejendom. Ejendommen er beliggende midt mellem Farum og Birkerød og dermed ikke langt fra hverken indkøb, daginstitutioner eller skole. Ydermere befinder vi os kun 20 minutter fra København.

Ejendommen tilbyder over 1.600 kvm flot og indflytningsklar bolig- og erhvervsejendom, der giver mange forskellige anvendelsesmuligheder: liberale erhverv, kontor, tegnestue, showroom eller ren bolig. Med de talrige kvadratmeter findes løsninger til ethvert behov – reelt er mulighederne nærmest uendelige!

Med 600 kvm tilegnet erhverv, 500 kvm tilegnet bolig, og 13 hektar jord har en køber nemt med at arbejde med mange alternative planløsninger.

Adgang til ejendommen sker ad en lille skovvej gennem en lille skov frem til den flotte fjernstyrede gitterport, og videre til den smukke brostensbelagte gårdsplads og den fantastiske liebhaverejendom.

De mange kvadratmeter indeholder blandt andet: 4 soveværelser, 2 kontorer/værelser, tre badeværelser, fem toiletter, sauna, bryggers og to køkkener. Og med opvarmning med jordvarme er ejendommen fremtidssikret og energivenlig.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

28.000.000 kr.


Ejerudgifter/måned

5.300 kr.


Boligareal

546 m2


Værelser

10


Opført

1971


Grundareal

12,6 ha


Energimærke

B


Ejendomstype

Landejendom


Hvad siger kunderne?