SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Kongemarksvej

Pris 15.750.000 kr.

Smuk ejendom i Roskilde

Kongemarksvej 40, 4000 Roskilde

Bellavista

I smukke landlige omgivelser i sagnlandet nationalpark tæt op af Boserup skov ligger denne arkitekttegnede perle af en landejendom. Bo i de smukkeste landlige omgivelser med udsigt over Kattinge sø, udsigt til Boserup skov og ikke mindst nyd synet af Danmaks smukkeste kirke – Roskilde Domkirke mens du står og nyder markerne over din ejendom. Bo på landet og alligevel med 2 km. til stor kommune skole, indkøbscenter, børnehaver, idrætsklubber og med kun 5 kilometer til Stændertorvet i Roskilde midtby.

Efter kørsel op af din egen allé møder du ejendommen BELLAVISTA. Bellavista består af ca. 600 kvm under tag – fordelt med 5 store værelser, 4 badeværelser hvor af det store masterbadeværelse er fra 2020, stort lyst køkkenalrum, fantastisk smuk spise stue, stor flot og luftig opholdsstue med pejs og over 6 meter til kip. Er du til et spil billard eller dart kan du trække ud i ”herreværelse” hvor der er en særlig hygge med indbygget pejs. Stor super flot vinkælder opbygget i kampesten og med bedste opbevaring af op til 600 flasker vin. Holder du af og til store fester kan dette holdes i huset store gildesal med indbygget bar og med udgang til stor flot terrasse fra 2019. Familens 2 biler holder naturligvis godt og sikkert i tørvejr i den indbyggede garage med automatiske porte. Hele ejendommen er helt vidunderlig og fremstår gennemrenoveret på flotteste vis. Ejendommen er i særdeles god stand og bygget med virkelig mange smukke og lækre detaljer, loft til kip, flotte lysindfald og det smukkeste view ud over marker, søer, hestefolde m.m.

På ejendommen er der 3 flotte terrasser samt 1 overdækket terrasse, så du løber aldrig tør for en terrasse med sol. Når dagen går på held kan man hoppe i spa’badet og nyde den klare stjernehimmel – næste morgen kan du starte i det store svømmespa, til synet af de frit løbende vilde rådyr.

Heste faciliteter

Heste faciliteterne på Bellavista er helt up to date – de indeholder al det man måtte ønske af en heste ejendom. Flot muret stald med op til 8 store bokse, rytterstue, hingste folde, vallak folde, hoppe folde og store flotte græs marker. Der er installeret automatisk vand på foldene. Der er stor oplyst ridebane samt oval spor rundt om ridebanen ligeledes er der 2 rotunder. På flere af foldene er der lagt elefant måtter under jorden så hestene kan stå tørskoede om vinteren.

Ejendommen skal opleves – for udsigten, Bellavista og heste faciliteterne er helt unikke.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

15.750.000 kr.


Ejerudgifter/måned

7.500 kr.


Boligareal

268 m2


Værelser

9


Grundareal

5,9 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Landejendom


Hvad siger kunderne?