Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Skovlykke

Solgt

Skøn idyllisk lystejendom

Kulsviervej 37, 3400 Hillerød

Skovlykke - skøn idyllisk lystejendom direkte til Grønholt Hegn ved Hillerød

Hvis du ønsker en overskuelig, fredfyldt og hyggelig ejendom med en fantastisk udsigt til egne hestefolde, skønne små søer med skoven som en flot baggrund - så er Skovlykke svaret på dine drømme.

Boligen er vinkelbygget og har et samlet boligareal på 380 kvm, fordelt med 225 kvm i stueetagen og 154 kvm på 1. sal.

Stueetagen er indrettet med skøn stue med store vinduespartier og udgang til to terrasser, hyggeligt køkken/alrum med udgang til terrasse, møblerbar entré med brændeovn, 2 store og lyse værelser, gæstetoilet, badeværelse.

Endvidere en "lejlighed" med egen indgang, bryggers/køkken, badeværelse, kammer og værelse; - ideelt til det store barn eller aupair. 1. salen er godkendt til erhverv og er indrettet med stort kontor/soveværelse med balkon og en enestående udsigt til skoven, 2 store kontorer/værelser, forrum/stue samt stort italiensk badeværelse.

Ejendommen er meget velegnet til hestehold. Der er en mindre hestestald samt ridebane. Samlet jordtilliggende udgør 4,1 ha med hestefolde og græsmarker med meget rigt dyreliv med både fugle, harer og råvildt der komme ud fra skoven.

Skovlykke er meget velegnet som bolig for den heste- og naturinteresserede familie eller som en kombination af bolig og erhverv. Og med kun 7 minutter til Hillerød og 30 min til Rådhuspladsen i København er man stadig tæt på byens liv.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

379 m2


Værelser

11


Grundareal

4,1 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering