SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Pårupvej

Pris 4.300.000 kr.

Landbrugsejendom i Græsted

Pårupvej 75, 3230 Græsted

Pårupvej

Blot to kilometer nord for Græsted, i det vidstrakte marklandskab på vej mod Gilleleje, udbyder vi nu denne charmerende landejendom. Foruden et veldisponeret stuehus byder ejendommen på en stor staldbygning med tilhørende værkstedsrum og høloft, mens udearealerne tæller 5,5 ha jord. Alt i alt får I her en glimrende ramme om et aktivt landliv, uanset om det inkluderer dyrehold, hobbylandbrug, liberalt erhverv eller noget helt fjerde.

Nuværende ejere driver et hundeinternat (www.rescuedog.dk), og det er derfor oplagt at fortsætte i samme dur. På grunden er der agilitybane og løbegård, og stalden byder på fire hundegårde - to af dem har endda direkte adgang til det fri.

Stalden rummer desuden fine hestefaciliteter, for der er installeret fem bokse, hvoraf tre er murede, og på loftsetagen er der god plads til hø og halm. Ude kan hestene lukkes ud på en sommerfold og en vinterfold, mens I kan producere jeres egen wrap på græsmarken. En ridebane på 20x60 m er her også, og selvom den ikke har været anvendt i en periode, er den tør ligesom foldene.

Nær huset har I sågar jeres egen lille sø, der hører til ejendommens herligheder. Når havens syrener står i blomst, og sommersolen skinner på det hævede terrassemiljø, er den landlige idyl ganske enkelt fuldendt!

Stuehusets historie går tilbage til 1890, men blot et hurtigt blik indenfor vil afsløre, at der er sket meget sidenhen. En stor del af stueplan blev renoveret i 2016-2017 - blandt andet køkkenet, der er hyggeligt indrettet med profilerede skabslåger, synlige loftsbjælker og en spisebordsniche.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med en dobbeltstue, som er udstyret med brændeovn og havedør til terrassen. Stueplan består derudover af to værelser og et pænt badeværelse, mens førstesalen rummer yderligere to værelser og et stort gennemgangsrum.

Kom selv forbi til en fremvisning, så kan vi sammen gennemgå alle mulighederne på Pårupvej 75.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

4.300.000 kr.


Ejerudgifter/måned

2.438 kr.


Boligareal

190 m2


Værelser

4


Opført

1890


Driftsbygninger

202 m²


Grundareal

5,5 ha


Energimærke

F

(nyt forbedret energimærke under udarbejdelse)


Ejendomstype

Landbrugsejendom


Hvad siger kunderne?