SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Langstrupvej

Pris 12.500.000 kr.

Smuk lystejendom i Fredensborg

Langstrupvej 41, 3480 Fredensborg

Langstrupvej

I smukke landlige omgivelser tilbagetrukket fra Langstrupvej ligger denne helt unikke 5 længet landejendom fra 1856. Centralt beliggende i forhold til at komme til København, skoler, institutioner, sport, indkøb, motorvej m.m.

Består af 2 dele, stuehuset på 351 kvm. opdelt i to nogenlunde lige store lejligheder og et længehus på 202 kvm. Alle beboelserne er helt vidunderlige og er blevet gennemrenoveret på flotteste vis med omtanke for de gamle bygninger, således at ejendommen fremtræder i god stand, yderst præsentabelt og med masser af særegne finesser og skønne detaljer. Fritlagte hanebjælker, loft til kip, flotte lysindfald og det smukkeste view ud over marker, søer, hestefolde m.m.

Del 1: (lejlighed i stuehuset)

Indeholder entre med adgang til gæstetoilet, stor hyggelig stue med udgang til den store sydvendte terrasse, stort køkken/alrum ligeledes med udgang til haven og trappe til 1.salen, mellemgang med adgang til pænt karbadeværelse samt stort bryggers, stort forældre soveværelse med eget walk-in. 1. salen er med repos samt to gode børneværelser. Sidst men ikke mindst er der en stor vinkælder. 

Del2: (lejlighed i stuehuset)

Entre, pænt nyere brusebadeværelse, stort flot nyere køkken/alrum med udgang til terrassen og trappe til 1. salen, børneværelse, stort forældresoveværelse samt fantastisk stue med brændeovn og loft til kip.

Bolig 2:

I en anden længe (den gamle stald) findes godkendt bolig på 202 m2. Indeholdende entre med adgang til brusebadeværelse, stort køkken/alrum med udgang til haven, stue med trappe til 1.sal og med adgang til åbent kontor ligeledes med trappe til 1. sal, tre store værelser med mange spændende detaljer.

Kæmpe parklignende have på ca. 5.000 kvm. med søer, terrasser, vildmarksbad, små hyggelige haverum samt legehus, drivhus og stor glaspavilon som forlænger årstiderne i haven.

12 hektar der pt. er forpagtet ud (forpagtningsaftale findes). Her er vandre/ridestier rundt om markerne samt sti der fører ud til skole- og cykelsti mod Humlebæk og Fredensborg. Der er selvfølgelig også mulighed for selv at dyrke jorderne.

885 kvm. med rigtig gode muligheder for at etablere liberalt erhverv af alle slags, showroom, værksteder til en håndværker, eller som nuværende ejer bare nyde al pladsen og bruge den til leg og opbevaring mm. Længerne har bl.a. stort fælles/teenagerum, keramikværksted, hobbyrum, racerbanerum osv. Rigtig gode parkeringsmuligheder med carport til seks biler. En smuk stor gårdsplads belagt med herregårdssten kæder det hele sammen og lukkes med store egetræsporte.

Der kan også nemt etableres hestebokse samt laves folde på ejendommen. Tegninger til ridehal foreligger.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

12.500.000 kr.


Ejerudgifter/måned

5.274 kr.


Boligareal

591 m2


Værelser

9


Byggeår

Byggeår 1850
renoveret efterfølgende


Driftsbygninger

426 m2


Grundareal

12 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Hvad siger kunderne?