SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Brydegaard

Pris 9.250.000 kr.

Pragtfuld landejendom i Ølsted

Lille Havelsevej 108, 3310 Ølsted

Brydegaard

Årlig indtægt på kr. 199.000,00 + moms exc. forbrug.

En helt fantastisk dejlig gård med et gennemmoderniseret stuehus med respekt for det oprindelige, en dejlig lejlighed i længe samt nogle rigtig gode og anvendelige driftsbygninger i meget fin stand. Brydegård fremstår yderst velholdt og kan huse flere familier med interesse for jagt- og natur, heste/køer, juletræer m.m.

Stuehuset har et boligareal på 405 kvm (iflg. BBR 365) og er indrettet med stort landspisekøkken fra Kvanum med udgang til sydvendt terrasse, stor stue med udgang til haven både til syd og øst, TV-stue med udgang til den gamle spændende landhave, stort soveværelse, dejligt indrettet badeværelse, praktisk bryggers samt stor hall med opgang til 1. salen. 1.salen er indrettet med stort soveværelse i gavlen med udgang til balkon, tre værelser, stue og badeværelse. Alle rum har enten plankegulve eller klinker, og overalt er der rigtig god loftshøjde. Stuehuset er renoveret fra A-Z i perioden 2013 - 2014 og fremstår som en meget lækker og moderne bolig.

I længe er indrettet en rigtig dejlig lejlighed med et boligareal på 148 kvm (iflg. BBR 88 kvm). Lejligheden er indrettet i stueetagen med stort køkken/alrum, dejligt bryggers, soveværelse med udgang til lille have, badeværelse samt entre med opgang til 1. salen. 1. salen er indrettet med stue samt to værelser.

Driftsbygninger på samlet 786 kvm er i rigtig flot stand og meget anvendelige til mange formål, herunder bl.a. udlejning, som der er i en del af længerne i dag. Hvis du går og drømmer om en hesteejendom så kan den nemt skabes her med nogle lækre hestestalde med folde lige uden for stalddøren. Det kuperede terræn mellem gården og Lille Havelse Å indbyder til rideture.

Jorden på i alt 23,8 ha ligger i et meget spændende terræn, som er delvist kuperet, ligesom der er flere søer, åbent åløb, læhegn og ikke mindst juletræsplantninger på 3-4 ha. Der er gjort klar til at der kan plantes yderligere 5-6 ha juletræer.

En ejendom, som er meget velegnet til jagt- og naturejendom, ligesom der er gode driftsindtægter fra både udlejning og juletræssalg m.m. Brydegaard er beliggende i den lille landsby Lille Havelse. Det er en gammel landsbygård som Jacob Jørgensen har opført i 1852. Ifølge sønnens dagbog blev gården med stuehus og tre længer opført på kun et halvt år og det uden de moderne hjælpemidler som vi har i dag. Jacob Jørgensen køber Brydegaard i slutning af første halvdel af 1800-tallet og gården bliver i familiens eje gennem ca. 150 år frem til 1994. En virkelig dejlig gård som skal opleves!

Afstanden til Frederikssund er 12 min, Hillerød 19 min og Rådhuspladsen i København er 40 min

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

9.250.000 kr.


Ejerudgifter/måned

2.967 kr.


Boligareal

365 m2


Værelser

12


Byggeår

1852


Driftsbygninger

834 m2


Grundareal

23,8 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Hvad siger kunderne?