SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

N W Gadesvej

Pris 5.900.000 kr.

Præsentabel villa yderst centralt i smukke Fredensborg

N W Gadesvej 6, 3480 Fredensborg

N W Gadesvej

Nu udbydes en af Fredensborg hvide attraktive villaer til salg, med nok en af de bedste og mest centrale beliggenheder for børnefamilien. Her er 2 minutter gang til alt! Station, skole, supermarkeder, gågade, SFO og børnehave kan næsten alle ses fra indkørslens gamle smedejernslåger. Desuden ligger sportshal, sportsanlæg, Slotsparken og slottet er kun 600 m væk og ikke mindst kan en dukkert i smukke Esrum Sø nås inden for 1500 meter. Er dette for langt, en varm sommerdag, kan en svalende dukkert nydes i boligens 5 x 8 meter store indendørs swimmingpool. Boligen ligger tilbagetrukket på den 1656 kvm. store grund der nås af en lang perlestensbelagt indkørsel, som ender i et stor flisebelagt p-areal bag ejendommen.

Boligen er på hele 354 kvm og 78 kvm kælder, hvor hovedbygningen er opført i 1905 og tilbygningen er fra 1973. Hovedhuset indeholder: Indgangen kan ske fra både hoved- og bagindgang der begge fører ind til husets entré/Hall der forbinder husets 1. sal og kælder. I det høje stueplan findes en stor stue med åbenpejs og stuklofter, en lys havestue med egen udgang til have/terrasse, et mindre badeværelse og et køkken med spiseplads. På første salen er der lyse 4 værelser en fordelingsgang og et større badeværelse. Fra fordelingsgangen er der via en udskydelig alu-trappe/loftlem adgang til et stort tørt loftrum. Kælderen indeholder et kontor, et vaskerum, et lille toilet med håndvask, et disponibelt rum samt et større rum/lager hvor boligens gasfyr og vandvarmer forefindes. Alle kælderens rum har vinduer undtagen toilettet. Fra hovedhusets stueplan er der åben adgang til tilbygningens store højtliggende stue (1. sal) og den 109 kvm store tagterrasse.

Tilbygningen indeholder: I direkte forbindelse med hovedbygningens store kælderrum er der udgang til tilbygningens grundplan, der rummer et stort rum med centralvarme og aluminiumsvippeport. Dette rum har været benyttet til VVS-værksted men kan evt. ombygges til separat teenagerafdeling, ekstra lejlighed, kontorfaciliteter eller andet liberalt erhverv. Fra omtalte rum er der udgang direkte til det store P-areal og i rummets anden ende en udgang til en lille flisebelagt solplads og en vin-/frugtkælder. I stueplan findes også husets swimmingpool med omklædning/brusefacilitet. Adgang til swimmingpoolen sker enten oppe fra tilbygningens store højtliggende stue via den glasinddækkede spindeltrappe, fra en adgangsdør fra P-arealet eller via poolens store vestvendte glasskydedøre. Den kæmpe tagterrasse og tilhørende højtliggende stue på 1. sal har med de store panorama-skydepartier en fantastisk udsigt ud over området og skovens grønne grene. Da huset ikke har været til salg siden 1964, og lige siden har fungeret som bolig for samme ejer, trænger især køkken og badeværelser til en opdatering og modernisering, men lige netop derfor har de nye ejere 100% mulighed for at vælge deres egen stil og ønsker mht. til boligen indretning og materialevalg– helt uden kompromis. Romantisk gamle have med store blomsterne træer og buske. Mange hyggekroge og smukke views. Foran huset en ældre charmerende terrasse med overdækning.

På det store flisebelagt p-areal er der mulighed familiens yngste sikkert at dyrke cyklingens svære kunst, nyde et spil basketball eller fodbold på boligens græsplæner. Hundeluftning og hulebygning sker mildest talt i baghaven da boligen har egen direkte adgang til skov. Mulighed for umiddelbar overtagelse. Ingen bopælspligt. Med den kæmpe tagterrasse og store indendørs swimmingpool er der baggrund for exceptionelle fester og sammenkomster for familie og venner. Her er det kun fantasien der sætter begrænsningerne mulighederne og for livsværdien! Rum, lys, plads og muligheder der skal opleves!

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

5.900.000 kr.


Ejerudgifter/måned

6.460 kr.


Boligareal

354 m2


Kælderareal

78 m2


Værelser

9


Byggeår

1905 / 1973


Grundareal

1.656 m2


Energimærke

D


Ejendomstype

Villa


Hvad siger kunderne?