SalgsopstillingFremvisning
top

Manderupvej

Pris 6.200.000 kr.

Skøn hesteejendom omgivet af marker

Manderupvej 8, 3550 Slangerup

Manderupvej 8

Ca. 40 minutters kørsel fra København, ligger denne charmerende liebhaverejendom i naturskønne omgivelser nær Slangerup. Nærmest ligegyldigt hvor I placerer jer på den 4,8 hektar store grund med egen sø, kan I fryde jer over udsigten til åben himmel, langstrakte vidder og et smukt terræn, der byder på trætoppe, grønne bakker og marker. Samtidig er I omtrent fire kilometer fra indkøb, daginstitution og skole.

Med nøglerne til denne solgule landejendom, overtager I ikke kun en skøn beliggenhed, men også et rummeligt stuehus i halvandet plan - stueplan indeholder 191 m2 og førstesalen har 116 m2 samt to disponible rum. Matriklen råder desuden over en staldbygning med fem hestebokse og en åben boks til hø og rideudstyr, ligesom hestene får fine forhold på de tre folde med læskure. Endvidere et anneks med badeværelse, køkken, stue og soveværelse.

Allerede ved første øjekast fornemmer I, hvordan alt er løbende vedligeholdt og passet godt på. Da nuværende ejer overtog huset i 2010, blev der blandt andet lavet nyt køkken, og alle hvidevarerne blev udskiftet. Seneste skud på stammen er pillefyret fra 2017.

Stuehuset byder jer velkommen i den brede entré med et karakteristisk klinkegulve, der munder ud i det tilhørende bryggers. Etagen gemmer på et værelse og to brusebadeværelser. Det ene har sågar et spabad og en oval, muret bruseniche. I finder også to stuer en suite, hvor stuen nærmest det store, tidløse køkken har en væghængt brændeovn.

Førstesalen indeholder en møblerbar repos, der fører jer til et toilet og tre værelser, hvoraf det ene er flankeret af to disponible rum med et væld af anvendelsesmuligheder.

De lune måneder tilbringes på en af de flisebelagte terrasser med sol fra morgen til aften. Flere frugttræer.

Oplev herligheden for jer selv - book en fremvisning af Manderupvej 8.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

6.200.000 kr.


Ejerudgifter/måned

5.522 kr.


Boligareal

371 m2


Værelser

9


Byggeår

1900 / 2004


Grundareal

4,87 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Hvad siger kunderne?