SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Langstrupvej

Pris 10.950.000 kr.

Spændende, idyllisk ejendom nær Fredensborg - 12 hektar land

Langstrupvej 1, 3480 Fredensborg

Langstrupvej

Der er en skøn fred og ro på Langesvej 1 nær Fredensborg, hvor I kommer til at bo med udsigt til jeres egen skov og mose - og hvor der hverken er højspændingsledninger, vindmøller eller motorvejsstøj i nærheden. Alligevel kan dagligdagens gøremål nemt ordnes med blot fem minutters cykeltur til Fredensborg Skole og med kun en anelse længere til nærmeste supermarked.

Der tale om en stor, idyllisk ejendom med et væld af spændende muligheder. Ved stuehusets hoveddør står to store lindetræer. Og om sommeren kan I indtage aftensmaden på gårdspladsens brosten - under skyggen fra træernes kroner.

Grunden tæller mere end tolv hektar med marker, fri natur, et charmerende og velholdt stuehus samt et ekstra hus, der blev ombygget i 2006, så det i dag står flot og moderne med glimrende betingelser for eksempelvis at drive bed & breakfast. Her får I et stort industrikøkken og vaskerum i stueplan, mens førstesalen rummer to separate afdelinger med hver et badeværelse, to værelser og en dejlig stue med tekøkken.

Stuehuset blev opført i 1911 og fremstår yderst velholdt med 236 boligkvadratmeter fordelt over halvandet plan. Boligen har blandt andet et stort køkken-alrum med gulvvarme fra 2017, mens der i 2016 blev lavet nyt sove- og badeværelse på første sal. Det skal endvidere bemærkes, at ejendommen både har solfangere, solceller og jordvarme, så energiforbruget er behageligt lavt.

I kommer til at bo lyst og rummeligt med fire værelser på førstesalen og med et usædvanligt stort opholdsmiljø i stueplan, der består af hele tre stuer en suite og førnævnte køkken-alrum. Den ene stue har elegant stavparketgulv samt en både charmerende og effektiv brændeovn, mens køkkenet er fra Designa med hvide, grebsfrie elementer og varmeresistente bordplader i henholdsvis sten og stål. Der er desuden gæstetoilet i stueplan og badeværelse på første sal, hvor to gamle kakkelovne bidrager til stedets atmosfære og hygge.

Ring, og lad os arrangere en fremvisning!

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

10.950.000 kr.


Ejerudgifter/måned

3.995 kr.


Boligareal

391 m2


Kælderareal

12 m2


Værelser

9


Byggeår

1911


Driftsbygninger

328 m2


Grundareal

12,29 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Hvad siger kunderne?