Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Rævegravvej

Solgt

Hesteejendom med godkendt ridehus

Rævegravvej 2, 3400 Hillerød

Lille Danshøj

Velkommen til Lille Danshøj, nær Hillerød. Her finder I en flot landejendom fra 1862, der emmer af både historie og muligheder. Matriklen byder blandt andet på et dejligt stuehus, flere udhuse og over ni hektar jord. Oplagt til familien, der drømmer om bredde vidder og mulighed for dyrehold.

Stuehuset står idyllisk med en gulpudset facade, sprossevinduer og stråtag. Træder I indenfor, finder I en velholdt bolig, der er både lys og indbydende. Et pænt klinkegulv leder fra bryggerset og videre ind i et hyggeligt køkken-alrum. Her er der, ligesom i bryggers og entré, gulvvarme. Fra alrummet kan det store, lyse badeværelse også tilgås.

Stuen har et varmt trægulv, der skaber en flot kontrast til de hvidmalede vægge og lofter. En trappe leder videre op til førstesalen, der rummer to ud af boligens tre værelser. Fra det største værelse er der adgang til en unik altan, hvorfra de brede vidder kan betragtes. Altanen, der er skabt af træ, forener på fin vis moderne arkitektur med ejendommens originale, klassiske byggeri.

En af ejendommens store forcer er de imponerende udendørsarealer. Fra køkkenet kan I fortsætte direkte ud i en charmerende have, der står som en smuk påmindelse om ejendommens alder. Fremfor en moderne prydhave finder I nemlig en skøn nyttehave, der har masser af frugttræer, bærbuske og flotte syrener. Derudover byder matriklen, der er godkendt til hestehold, blandt andet på både lade, stald og en stor ridehal.

På trods af den landlige charme er der dog ikke langt til dagligdagens fornødenheder. I bil er der kun få minutter til daginstitution, Bjørnehøjskolen og indkøbsmuligheder. Trænger I til at mærke byens puls, kan I på et kvarter nå til Hillerøds bymidte, der har alt lige fra specialbutikker til cafeer og restauranter.

Lad os vise jer mulighederne - bestil en fremvisning.

Ejendomme til salg

Vi har altid nogle af de smukkeste land- og lystejendomme til salg.


Boligareal

174 m2


Værelser

7


Byggeår

1862 / 1995


Driftsbygninger

1.200 m2


Grundareal

9,3 ha


Energimærke

C


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Book salgsvurdering