SalgsopstillingFremvisning
top

Steensbergsvej

Pris 7.950.000 kr.

Prægtigt boliglandbrug nær Græsted

Steensbergsvej 25, 3230 Græsted

Steensbergsvej

Der er ikke det, I ikke finder på dette prægtige boliglandbrug mellem Græsted og Gilleleje. På den 28.656 m2 store grund er der nemlig hele fire længer samt tilbygninger, hvorfor der er plads til hesteholdet, flere boliger og et fornemt autoværksted.

Alt fremtræder i absolut højeste klasse, og der er foretaget adskillige moderniseringer overalt på ejendommen. Der er en stald med mahogni-beklædning i de to rummelige hestebokse, et vandspiltov med varmt vand og et opvarmet saddelrum med gæstetoilet. Endvidere er der gjort klar til en lejlighed ovenpå stalden. Dertil kommer autoværkstedet fra 2018, som har en ny lift, dækmaskine, et arbejdsbord og en ny elektrisk alu-port samt termodøre og vinduer.

Foruden stuehuset er der er en separat bolig, hvilken byder på en veludført vinkælder i stueplan, hvor der også er en festsal og et køkken, mens gildesalen gemmer sig i den anden ende af længen. På førstesalen venter der et herligt opholdsmiljø med stue og et HTH-køkken i åben forbindelse. Her er eksklusive detaljer såsom granitbordplader, hårde hvidevarer fra Miele, pyrolyseovn og induktionskogeplade. Ydermere er der udgang til to terrasser med et enestående vue over området. Fortsætter I videre, når I tre værelser og to lækre badeværelser, som har gulvvarme og bruseafsnit.

Stuehuset udfolder sig over halvandet plan, og i stueplan bliver I budt på to reelle værelser, et nydeligt og landligt inspireret spisekøkken, et badeværelse og en skøn stue med udgang til haven. På førstesalen møder I endnu en stue, et værelse og et storslået badeværelse, hvorfor etagen også kan indrettes som teenageafdeling.

Grunden er anlagt med en 20x60 meter ridebane, som har fiberbund, flere hestefolde og et stort parkeringsareal med plads til større maskiner og hestetrailere. I kommer til at bo ganske ugeneret med cykelafstand til skole og indkøbsmuligheder.

Kontakt os for en fremvisning.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

7.950.000 kr.


Ejerudgifter/måned

2.790 kr.


Boligareal

161 m2


Kælderareal

5 m2


Værelser

5


Byggeår

1901


Driftsbygninger

815 m2


Grundareal

2,87 ha


Energimærke

D


Ejendomstype

Landbrugs­ejendom


Hvad siger kunderne?