SalgsopstillingPlantegningerFremvisning
top

Skovhusvej

Pris 6.200.000 kr.

Udsøgt landvilla ved Tikøb med hestestald og egen ridebane

Skovhusvej 1, 3080 Tikøb

Skovhusvej

Små fem minutters kørsel uden for den lille, aktive by Tikøb finder I denne pragtfulde landejendom midt i det åbne marklandskab og tæt på grønne skove. Beliggenheden her i den smukke natur er intet mindre end fantastisk. Ønsker I ro og udsigt til smukke solnedgange, er dette lige stedet for jer. Samtidig har I både skole, daginstitution og indkøb tæt på i Tikøb, så hverdagens gøremål hurtigt kan ordnes.

Når I kører ned af alléen til landejendommen, vil I med det samme få fornemmelsen af, at I er ankommet til enhver hesteentusiasts drøm. På jeres højre side kigger I ud på en stor løsdriftsfold, og retter I blikket mod resten af grunden, vil I opdage endnu en hestefold, som er placeret ved siden af en oplyst ridebane. Og som det allerbedste er der opført en flot hestestald med to gode hestebokse i engelsk stil med vindue til hestene, saddelrum, redskabsrum og et toilet.

Den høje kvalitet fortsætter I det meget charmerende stuehus, der af den nuværende ejer løbende er blevet smukt og dygtigt renoveret. I får to etager at brede jer på, hvor I kan glæde jer til elegante detaljer som eksempelvis egetræsparket i sildebensmønster. Boligens førstesal råder over to gode værelser, mens badeværelset og opholdsområderne er placeret i stueplan. Det tosidede køkken fra Boform står flot med hvide, grebsfrie elementer. Til den ene side er der en lille trappe ned til bryggerset, mens der til den anden er forbindelse til to vidunderlige stuer, som adskilles af franske døre. Spisestuen nærmest køkkenet har en muret brændeovn i stil med de svenske porcelænsovne, og desuden udgang til en skøn fliseterrasse og en lukket have. En række af tre udhuse, der idyllisk beklædes af efeu, skaber til den ene side afskærmning til havemiljøet, som blandt andet byder på frugttræer og frodige rododendronbuske.

Fremvisning

Få en fremvisning og oplev hele boligen – vi glæder os til at vise dig hvad boligen tilbyder.

6.200.000 kr.


Ejerudgifter/måned

8.091 kr.


Boligareal

152 m2


Kælderareal

9 m2


Værelser

6


Byggeår

1927 / 1996


Grundareal

19.999 m2


Energimærke

D


Ejendomstype

Villa


Hvad siger kunderne?