Strølillevej 36, 3320 Skævinge

Information

Sags nr.:
34288
Kontantpris
6.800.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
215 M2
Bebygget areal:
130 M2
Grund areal:
40.389 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
1908
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
D
Mdl. ejerudgift kr.:
4.087

Beskrivelse af ejendom

Om det er plads, muligheder eller fred, der er mest af her på Skinagergård, kan være svært at afgøre, men sikkert er det, at I får alle tre ting i rigt mål. Den velholdte ejendom byder blandt andet på to rummelige boligenheder, en stald med otte hestebokse samt flere anvendelige udhuse. Hele herligheden ligger på en fire hektar stor grund med oplyst ridebane og flere hestefolde, og omkring ejendommen sørger de vidtstrakte landskaber for masser af ro, idyl og dyreliv.

Ejendommen kan dateres til 1908, og da samtlige bygninger er udført med hvidpudset facade, sorte sprossevinduer og matchende sadeltag, er det samlede udtryk både smukt og harmonisk.

Den første boligenhed er placeret i det oprindelige stuehus, og her får I blandt andet glæde af en dejlig lys større stue, spisekøkken, badeværelse og yderligere to værelser. I grundplan er der ligeså walk in closet. 1 salen indeholder: To værelser. I umiddelbar forbindelse med stuehuset finder I yderligere tre længer, som er indrettet med garage, fyrrum og den førnævnte stald, hvor de otte bokse er placeret.

Den anden boligenhed ligger separat på grunden, og den er ligesom den første i særdeles velholdt stand. Her får I stue og køkken i åben forbindelse samt to soveværelser og badeværelse. Ejendommens sidste bygning rummer yderligere en garage og en del opbevaringsplads.

Ridebanen måler 20 gange 60 meter, og den er både oplyst og indhegnet. Ny istandsat stald med 6 store hestebokse, samt 2 mindre bokse. Der er ligeså 2 striglepladser. Der er opvarmet vand i foderrummet og sidst men ikke mindst, så er der isoleret og opvarmet sadelrum. De firbenede beboere får desuden glæde af tre hestefolde, mens I andre kan nyde den store have, der omgives af læhegn og frugttræer. Ved ankomsten til matriklen byder to store, gamle træer i øvrigt behørigt velkommen.

Med højt til himlen og langt til nabo.


Kort