Pårupvej 75, 3230 Græsted

Information

Sags nr.:
34336
Kontantpris
4.300.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
109 M2
Bebygget areal:
109 M2
Grund areal:
55.084 M2
Antal rum til beboelse:
4
Opførings år:
1890
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
F
Mdl. ejerudgift kr.:
2.628

Beskrivelse af ejendom

Blot to kilometer nord for Græsted, i det vidstrakte marklandskab på vej mod Gilleleje, udbyder vi nu denne charmerende landejendom. Foruden et veldisponeret stuehus byder ejendommen på en stor staldbygning med tilhørende værkstedsrum og høloft, mens udearealerne tæller 5,5 ha jord. Alt i alt får I her en glimrende ramme om et aktivt landliv, uanset om det inkluderer dyrehold, hobbylandbrug, liberalt erhverv eller noget helt fjerde.

Nuværende ejere driver et hundeinternat (www.rescuedog.dk), og det er derfor
oplagt at fortsætte i samme dur. På grunden er der agilitybane og løbegård, og stalden byder på fire hundegårde – to af dem har endda direkte adgang til det fri.

Stalden rummer desuden fine hestefaciliteter, for der er installeret fem bokse, hvoraf tre er murede, og på loftsetagen er der god plads til hø og halm. Ude kan hestene lukkes ud på en sommerfold og en vinterfold, mens I kan producere jeres egen wrap på græsmarken. En ridebane på 20×60 m er her også, og selvom den ikke har været anvendt i en periode, er den tør ligesom foldene.

Nær huset har I sågar jeres egen lille sø, der hører til ejendommens herligheder. Når havens syrener står i blomst, og sommersolen skinner på det hævede terrassemiljø, er den landlige idyl ganske enkelt fuldendt!

Stuehusets historie går tilbage til 1890, men blot et hurtigt blik indenfor vil afsløre, at der er sket meget sidenhen. En stor del af stueplan blev renoveret i 2016-2017 – blandt andet køkkenet, der er hyggeligt indrettet med profilerede skabslåger, synlige loftsbjælker og en spisebordsniche.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med en dobbeltstue, som er udstyret med brændeovn og havedør til terrassen. Stueplan består derudover af to værelser og et pænt badeværelse, mens førstesalen rummer yderligere to værelser og et stort gennemgangsrum.

Kom selv forbi til en fremvisning, så kan vi sammen gennemgå alle mulighederne på Pårupvej 75.

Kort

Få nyhederne før alle andre. Følg os på de sociale medier: