Nørredamsvej 64, 3480 Fredensborg

Information

Sags nr.:
10892
Kontantpris
3.100.000
Type:
Villa
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
190 M2
Grund areal:
725 M2
Antal rum til beboelse:
5
Opførings år:
1975
Ombygget år:
1979
Antal plan:
2,00
Energiklasse:
E
Mdl. ejerudgift kr.:
5.367

Beskrivelse af ejendom

I det dejlige Fredensborg, tæt på Fredensborg Slot, Esrum sø og et vælg af indkøbsmuligheder, i lukket villakvarter, ligger denne dejlige villa i flere plan. Villaen er centralt placeret i Fredensborg, det vil med andre ord sige, at man er tæt på institutioner, skoler og offentlig transport. Men stadigvæk i et meget børnevenligt område.

Villaen, som oprindeligt er fra 1975, moderniseret senere og på ca. 220 kvm., fordelt på tre plan. Indeholder på mange måder en rigtig dejlig beboelse. Grundplan indeholder: Entre med vindfang. Værelse, stor stue med brændeovn og dejlige spiseplads. Spisekøkken, badeværelse og hovedindgang. På 1. salen finder man stor dejlig opholds stue, med udgang til dejlig tagterrasse, hvor man kan nyde den mest fantastiske solnedgang. Endvidere tekøkken, forældre soveværelse samt badeværelse. Kælderen indeholder: Værkstedsafdeling. Separat teenageafdeling med badeværelse. Egen indgang.

Alt i alt en rigtig dejlig ejendom med plads til den større familie og måtte man ønske det, er der ligeså mulighed for at drive liberalt erhverv.

Dejlig have med et væld af sanseindtryk, qua de mange forskellige former for beplantning. Dejlige terrasser hvor solen kan nydes og ikke mindst skyggen, når den tid kommer. Mindre areal tilplantet med vinstokke er ligeså at finde på matriklen. Carport samt skur.

Ring allerede i dag for fremvisning af Nørredamsvej 64, Fredensborg.
Kort