Lyngerupvej 35, 3630 Jægerspris

Information

Sags nr.:
34309
Kontantpris
11.500.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
240 M2
Bebygget areal:
170 M2
Grund areal:
321.319 M2
Antal rum til beboelse:
5
Opførings år:
1918
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
D
Mdl. ejerudgift kr.:
3.067

Beskrivelse af ejendom

I har nu muligheden for at blive de nye ejere af denne fantastiske landejendom på 32 hektar, der rummer et hovedhus på 240 m2 samt hele 1.686 m2 udhuse der blandt andet tæller en ridehal og en hestestald med 20 bokse. Boligen har blandt andet tre store værelser og to lyse stuer, og ude kan I nyde en stor have samt den smukke udsigt til de omkringliggende marker.

Ejendommen ligger i naturskønne områder med få kilometer til kysten ved Roskilde Fjord, hvor der er udsigt til årstidernes skiften. Fem kilometer fra adressen får I Frederikssunds bymidte, hvor der er masser af gode indkøbsmuligheder, og det tager ti minutter at cykle til Jægerpris Skole, mens der er et kvarters gang til en daginstitution i Gerlev.

I hovedhusets stueplan er der klinkegulve næsten overalt. Køkkenet har hvide Tvis-elementer med trædetaljer, og hvidevarerne tæller eksempelvis en Blomberg-ovn. Rummet har god plads, hvor I kan placere et stort spisebord. I væggen mellem alrummet og stuen er en indmuret dobbelt brændeovn, og i den store stue er der franske døre til haven i begge endevægge.

På førstesalen ligger tre af værelserne sammen med et badeværelse samt et disponibelt rum, der oplagt kan gøre det ud for et walk-in-closet. Badeværelset har gulvvarme og en afskærmet bruseniche, og reposen fungerer som en ekstra stue, med et flot kvistparti med udsigt til gårdspladsen og de grønne marker.

De omkringliggende arealer rummer blandt andet en ridebane, og stalden kan med sine 20 båse rumme op til 45 heste, mens ridehuset har et computerstyret forstøvningssytem. Haven omkring stuehuset er frodig med blomstrende buske, og på gårdspladsen kan der let indrettes et hyggeligt gårdmiljø.

Kort sagt får I her en ejendom med mange muligheder, som skal ses med egne øjne. Kontakt os for en fremvisning.

Kort

Få nyhederne før alle andre. Følg os på de sociale medier: