Ledøjetoften 18, 2765 Smørum

Information

Sags nr.:
34277
Kontantpris
5.695.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
121 M2
Bebygget areal:
77 M2
Grund areal:
35.131 M2
Antal rum til beboelse:
5
Opførings år:
1924
Antal plan:
1,50
Energiklasse:
C
Mdl. ejerudgift kr.:
4.437

Beskrivelse af ejendom

Det er nærmest kun ydermurerne, der er husets oprindelige i denne vidunderlige landejendom, der ligger pragtfuldt lidt syd for Smørum Golfklub.

Hele ejendommen er løbende sat i stand siden 1990, og med både en topmoderne hestestald, en ridebane og tre hestefolde er ejendommen toptunet til hestehold. Ejendommen er fra 1921, hvilket dog kan være svært at se, da den omfattende renovering får ejendommen til at fremstå som ny. Både stuehuset og hestestalden har flot, hvid facade og smukt, sort tag. Indvendigt i stuehuset er det tydeligt at se, at man har forsøgt at bibeholde en landlig stil. Det integrerede køkken-stuerum er belagt med charmerende, kvadratiske klinker i changerende røde og brune nuancer. Dertil kommer det flotte listeloft med ekstra brede brædder, og vinduesrammerne som er i lyst, massivt træ. Midt i rummet sørger brændeovnen for hygge. Køkkenet er et af HTHs topmodeller og byder på en lækker egetræsbordplade med massivt træ på kanterne, indstøbt håndvask og en ekstra stor kogeplade. Stueplan indeholder også en entré og et badeværelse. På førstesalen giver en repos adgang til fire gode soveværelser. De har alle indbyggede skabe, og det ene har tilmed adgang til en altan.

Vil du holde heste, får de særdeles fine rammer i den flotte hestestald, som blev gennemrenoveret i 2010 og aldrig har været brugt. Her er fem hestebokse som opfylder alle gældende regler, og den store ladeport er bred nok til, at en traktor kan komme igennem.

Ejendommen omkranses af en flot, opvokset have med flere hyggekroge og terrasser. Grunden er på ca. 3,5 hektar, og foruden de tre folde og den oplyste ridebane hører der også marker med til ejendommen, som lige nu er forpagtet væk.

Selvom du befinder dig blandt marker og skove, er alle hverdagens fornødenheder lige ved hånden i Ballerup og Smørum.


Kort

Få nyhederne før alle andre. Følg os på de sociale medier: