Fredensborgvej 32, 3080 Tikøb

Information

Sags nr.:
34300
Kontantpris
15.495.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
270 M2
Bebygget areal:
168 M2
Grund areal:
44.047 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
1848
Ombygget år:
1999
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
C
Mdl. ejerudgift kr.:
8.179

Beskrivelse af ejendom

Velegnet til to familier… Denne indbydende lystejendom er fredeligt placeret i naturen knap en kilometer vest for Tikøb. Foruden det velholdte og bevaringsværdige stuehus byder ejendommen på yderligere en bygning i boligkvalitet samt et fantastisk rideanlæg med to stalde, ridehal og ridebane. Den 4,4 hektar store grund rummer flere hestefolde, en sø og en lille frugtplantage.

Ejendommen ligger helt ugeneret omgivet af åbne marker og små skovstykker, der tiltrækker et rigt dyreliv med blandt andet råvildt, harer og fasaner. Den fredelige beliggenhed til trods er der gåafstand til skole og supermarked i Tikøb, mens få minutters køretur gennem det naturskønne landskab fører til Fredensborg.

Ankomsten til ejendommen sker ad en præsentabel og et par hundrede meter lang birkeallé, der allerede fra første færd slår den idylliske stemning an. Det stråtækte stuehus er opført i 1848, og det er gennemgribende renoveret omkring årtusindskiftet, hvor også hovedparten af udhusene er opført.

Stuehusets historiske sjæl er dog flot bevaret, og det kommer blandt andet til udtryk i de frilagte loftsbjælker, de fine sprossevinduer, de lyse plankegulve og det landligt inspirerede køkken. Hertil kommer tre værelser, tre stuer og to badeværelser fordelt på de to etager.

I forbindelse med stuehuset får I yderligere en bygning, som takket være sin flotte stand og indretningen med stort køkken, badeværelse og flere gode rum giver jer masser af anvendelsesmuligheder.

Ridehallen måler 20 gange 40 meter, og fordelt på de to stalde får I 17 hestebokse, sadel- og foderrum samt vandspiltov. En skridtmaskine og en udendørs og helårsanvendelig ridebane er ligeledes del af de formidable forhold.

Vil I opleve den idylliske atmosfære, de mange muligheder og det fantastiske rideanlæg med egne øjne, så byder vi gerne på en fremvisning. Ring og hør nærmere!

Kort