Salgsopstilling
Plantegninger
Fremvisning
top

Høsterkøbvej 52, 2970 Hørsholm

Attraktiv ejendom i Høsterkøb

Det er 50 år siden det sidst var muligt at erhverve sig denne helt unikke ejendom, tæt på København i attraktivt landsbymiljø og tæt på Holte og Hørsholm. Her finder du denne vidunderlige gård med plads til flere generationer, heste, erhverv og landbrug. Ejendommen er liebhaveri på aller øverste hylde. Der er charme, sjæl, historie og skønhed i særklasse, ligegyldig hvor man vender blikket hen. Der er parklignende have med sø og rigt dyre- og fugleliv og en fin ande- og bukkejagt. Til ejendommen er et jordtilliggende på ca. 20 hektar.

Der er udsigt til skoven, som er lige i baghaven, og som ejendommen grænser direkte op til. Der er ridehal og ridebane. Landsbycharme, natur og kærlighed til heste forenes her med en ejendom, der rummer sjæl og charme. Når man sidder på terrassen og nyder den kønne udsigt, fornemmer man ikke, hvor tæt man faktisk er på storbyens puls. Alt er lige inden for rækkevidde, udsigten til egne heste, sø og skov. Ejendommen består blandt andet af 3 separate boliger, beliggende omkring den charmerende store gårdsplads.

Den arkitektoniske smukke hovedbygning er på ca. 300 kvm.

Ejendommen huser i dag rideudstyrs butikken TATTERSAL i et fint stort lokale.

Hestestalden er fordelt på flere staldafsnit. Ridehus på 20 x 40 m med opvarmet rytterstue samt smukt beliggende udendørs ridebane på 20 X 60 m.

Petersborg, som ejendommen her, ligger omkranset af folde, have og søer med ca. 6,5 hektar. De resterende ca. 13 hektar landbrugsjord er beliggende øst for Hørsholm Kongevej og er p.t. bortforpagtet.

Landejendom

Pris36.000.000 kr.
Ejerudgift/md.8.731 kr.
Tjek boliglån
Boligareal534 m2
Driftsbygninger1.922 m2
Værelser16
Opført1877 / 1989
Grundareal19,1 ha
EnergimærkeC
TypeLandejendom
Book salgsvurdering